Tel.: 070 320 1885. Geopend dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur. Met Koningsdag zijn wij gesloten!  Lees meer.

Meubelmakerij De Stoof maakt de mooiste meubels op maat in Den Haag en omstreken
Over ons

Wouter en Lotte Tielemans, broer en zus, hebben in 2022 het bedrijf van hun ouders overgenomen. In 1982 begonnen Frans en Mieke Tielemans de meubelmakerij in Leidschendam. Het maken van duurzame meubels, kwaliteit, vakkundig maatwerk en liefde voor het vak gaan al ruim 40 jaar hand in hand. Lees hier hoe zij dat doen!

prachtige meubels, meubelmakerij, Leidschendam-Voorburg The Hague Pijnacker-Nootdorp, laten maken
TV/audiomeubels laten maken Tafels laten maken Kantoormeubels Laten maken, Leiden Voorburg
Het team van Meubelmakerij De Stoof in Stompwijk, Leidschendam, Delft, Voorschoten, Wassenaar, ...
Interieurbouw tot tafels, linnenkasten tot inloopkasten. Meubelmakerij De Stoof maakt maatmeubels
Van der Voort   werktekening 2
Het begin van een (droom)meubel

Vaak begint de wens voor een nieuw meubel met een verandering in de levenssituatie. Denk hierbij aan de aanschaf van een nieuw huis of een herinrichting die past bij een nieuwe levensfase. Onze klanten gaan dan op zoek naar nieuwe meubels en ontdekken ons vakmanschap. We krijgen regelmatig de vraag of het mogelijk is om online een afspraak te maken. Ervaring leert dat dit niet werkt. Wij hechten waarde aan persoonlijk contact en daarnaast is het fijn om voorbeelden, houtsoorten en kleuren te kunnen laten zien en voelen. Een klik met de klant vinden wij erg belangrijk en dit heeft een positief effect op het ontwerpproces.

Meubelmakerij De Stoof staat symbool voor thuiskomen.

Het familiebedrijf is uitgegroeid tot een bedrijf dat complete interieurs levert. Samen met leveranciers in de woonbranche kan De Stoof uw huis mooi en praktisch inrichten. Het team van De Stoof denkt met u mee. Maatwerk is onze kracht, maar met fijne tafels en stoelen, zitmeubelen, tapijten en verlichting maken we het plaatje helemaal af. Laat u inspireren in onze showroom!

Een stoof geeft warmte. De naam straalt dus comfort en een thuisgevoel uit. Een stoof is een houten kistje met gaten aan de bovenkant. In de stoof plaatste men vroeger een bakje van aardewerk met gloeiende kooltjes, voor heerlijk warme voeten. Zo hoort thuis te voelen. Lekker warm.

Het HOUT niet op! Zonder hout geen nieuwe meubels… Vorige week is er weer nieuw eikenhout geleverd. Van stellingen vol hout en de heerlijke geur gaat ons hart sneller kloppen. Wij kunnen voorlopig weer aan de slag….

Het HOUT niet op! 

Zonder hout geen nieuwe meubels… Vorige week is er weer nieuw eikenhout geleverd. Van stellingen vol hout en de heerlijke geur gaat ons hart sneller kloppen. Wij kunnen voorlopig weer aan de slag….

Aandacht voor fysieke belasting: Een Stap in de Juiste Richting!

Tijdens gesprekken met onze medewerkers kwam een heel belangrijk onderwerp naar voren; fysieke belasting. Om te voorkomen dat er klachten ontstaan hebben we door STEP Nederland een QuickScan op de werkvloer laten uitvoeren. Tijdens deze scan kijkt een deskundige naar hoe er gewerkt wordt en welke werkhouding een medewerker aanneemt. Wil je het hele artikel lezen? Klik hier!

Step tiltraining Nederland
STEP Nederland Triltraining

“Tilletje!” Deze kreet hoor je bij ons geregeld door de werkplaats gaan. Maar hoe til je nou op de juiste manier? In samenwerking met STEP Nederland hebben we voor het team een training op maat georganiseerd. Een stukje theorie en vooral heel veel oefenen in de praktijk. Een leuke en leerzame middag! Wilt u het hele artikel lezen? Klik hier!

Wood Loop in de schijnwerpers: 'We besparen kilometers en duizenden kilo's CO2'

Leidschendam - Meubelmakerij De Stoof staat in de spotlights van het AD Weekend Magazine. Broer en zus, Wouter en Lotte Tielemans, zetten zich in voor duurzaamheid in hun familiebedrijf. Met Wood Loop, een initiatief dat houtrestanten hergebruikt, besparen ze kilometers en verminderen ze CO2-uitstoot.Van salontafels tot inbouwmeubels, De Stoof maakt op maat gemaakte meubels. Tijdens het productieproces gaat er veel hout verloren. Wood Loop zamelt houtrestanten in om nieuwe platen te maken, waardoor 95.000 ton CO2-uitstoot wordt verminderd.Wouter en Lotte doen mee aan het Wood Loop-proefproject. Afvalhout wordt verzameld en opgehaald door Baars & Bloemhoff. Het hergebruik bespaart kosten en vermindert CO2-uitstoot. De retourrit wordt gecombineerd met nieuwe leveringen, wat nog meer CO2-besparing oplevert.De Stoof is trots op de 12.000 kilo CO2-besparing en het positieve effect op het milieu. Bezoek hun showroom en ontdek maatwerkmeubels met een duurzaam tintje.

Woodloop AD duurzaamheid in meubelmakerij
Eigenaren van bedrijfs- en kantoorpanden in Leidschendam-Voorburg kunnen een gratis energiescan aanvragen. Gemeente, Rabobank, MKB Leidschendam-Voorburg en Energieke Regio stimuleren hiermee vastgoede

Verduurzaming

Ook wij hebben een eerste stap gezet naar verduurzaming. De gratis energiescan van Gemeente Leidschendam-Voorburg kunnen we dan ook van harte aanbevelen. Zo hebben we alvast een wand geplaatst in onze showroom om beter te isoleren (www.energiekeregio.nl/leidschendam-voorburg)

De Stoof 281123 Alyssa van Heyst Photography 148

In het kader van duurzaamheid en energiebesparing hebben we zonnepanelen op het dak van onze showroom en werkplaats geplaatst. Laat die zon maar komen!

(Bijna) niets onmogelijk

In een appartement in Noordwijk zijn de laatste meubelstukken met een kraan naar binnen gehesen en hebben we o.a. een op maat gemaakte keuken geleverd. Het is een mooi voorbeeld van de interieurbouwprojecten van Meubelmakerij De Stoof. Voor grote projecten zoals deze werken we als een team samen. Dan is (bijna) niets onmogelijk.

Het Team van De Stoof

Oprichters en voormalige eigenaars van Meubelamerij De Stoof Frans en Mieke Tielemans

   Oprichters van Meubelmakerij De Stoof, Frans en Mieke Tielemans

De Stoof 050423 Alyssa van Heyst Fotografie 188

Lotte - Eigenaar

Wouter Tielemans is mede-eigenaar van Meubelmakerij De Stoof in Delft, Wassenaar, Naaldwijk en omgeving

Wouter - Eigenaar

‘De mooiste meubels maken en  de klant tevreden maken.’

Steven - Meubelmaker

Het Stoof-gevoel volgens Meubelmaker Frans Kokshoorn ‘Sfeer, warmte en gezelligheid.  Kortom: een warm bad.’

Frans - Meubelmaker

Het Stoof-gevoel volgens Meubelmaker Jelle Klijberg ‘De vanzelfsprekendheid dat je elkaar helpt.’

Jelle - Meubelmaker

Het Stoof-gevoel volgens Lakspuiter Martin Spruyt Goede sfeer en hard werken. Dat is werkplezier.’

Martin - Lakspuiter

Het Stoof-gevoel volgens Wouter Plender ‘Saamhorigheid en voor elkaar door het vuur gaan. Met een vleugje Johnny Cash.’

Wouter - Meubelmaker

Koen

Koen - Meubelmaker

Jitske - verkoopmedewerker

Jitske - Verkoopmedewerker

Tom - meubelmaker

Tom - Meubelmaker

Brian leerling meubelmaker

Brian - Leerling Meubelmaker