Wilt u er zeker van zijn dat we echt de tijd voor u hebben? Bel of mail dan even voor een afspraak. 
Bereikbaar dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur. 
Tel.: 070 320 1885, e-mail: info@destoof.nl, Stompwijkseweg 18c, 2266 GE  Leidschendam-Voorburg.

tafels en stoelen van meubelmakerij de stoof in wassenaar

Eettafel of bureautafel laten maken voor bijvoorbeeld thuiswerken?

Wij maken massief houten tafels van bijvoorbeeld eikenhout, ook uw bureau voor thuiswerken. Van boomstamtafel tot eethoek; alle tafels worden in onze meubelfabriek vervaardigd in Leidschendam-Voorburg.

Combineer een op maat gemaakte eettafel met een stoel of eetbank van een topmerk, zoals Harvink of Mobitec.  

NIEUW P47 collectie eetkamerstoelen van het Italiaanse designmeubelmerk Midj delft
eetkamerstoel in de showrwoom van Meubelmakerij De Stoof
Op maat gemaakte eikenhouten tafel met poten van metaal. Mooi in combinatie met Mobitec Cosy stoelen en eetbank
Vacature interieur adviseur bij Meubelmakerij De Stoof

In onze showroom

Eetkamerstoelen van Midj 

Nieuw in onze showroom zijn de P47 collectie eetkamerstoelen van het Italiaanse designmeubelmerk Midj. Deze stoelen zijn ontworpen door Franco Poli (2021).

 Als u echt iets unieks wilt, kom dan langs, ervaar zelf het zitcomfort en zie hoe mooi de rondingen in de poten van deze stoelen de ovale tafelpoot complementeren. De zwarte tinten en rondingen komen in de rest van het interieur terug, bijvoorbeeld in de verlichting en de wandkasten. De bijzondere vorm van de eettafel is niet alleen praktisch maar ook heel modern.

Als u echt iets unieks wilt, kom dan langs, ervaar zelf het zitcomfort en zie hoe mooi de rondingen in de poten van deze stoelen de ovale tafelpoot complementeren. De zwarte tinten en rondingen komen

Stoel 'Mood' van Mobitec 

Een absolute topper in ons assortiment is de Mobitec Mood collectie die volledig naar wens geconfigureerd kan worden. Van kruk tot stoel, van massief eikenhouten poten tot zwartgelakte poten van metaal. Stoffering in fluweel tot leder, in crème tot bordeauxrood en altijd perfect gecombineerd met een op maat gemaakte eettafel van Meubelmakerij De Stoof.

Meer lezen
Meubelmakerij De Stoof is leveranciers van Mobitec Moods stoelen. Wij leveren ook in Voorschoten
Van kruk tot stoel, van massief eikenhouten poten tot zwartgelakte poten van metaal. Mobitec Mood bestelt u bij Meubelmakerij De Stoof in Den Haag. Wij leveren ok in Delft en Rijswijk.

Eetbank Troef en stoel Dash van topmerk Harvink 

Ook deze nieuwe modellen hebben het kenmerkende metalen frame van Harvink en staan op metalen poten, waardoor optimaal licht wordt doorgelaten in een vertrek. Helemaal van deze tijd en een geweldige stoel of eetbank om voor thuis te komen. Kom gerust naar onze showroom en ervaar zelf het zitcomfort van deze topstukken.

Bent u op zoek naar designmeubelen zoals deze stoel Dash van topmerk Harving? Configureer en bestel uw stoel geheel volgens smaak bij ons. Nog mooier in combinatie met een op maat gemaakt ettafel.

Bureautafel of bureaustoel nodig voor thuiswerken?

Thuiswerken is een genot aan zo’n mooi, op maat gemaakt bureau van massief noten-, kersen- of eikenhout. Met liefde gemaakt door Meubelmakerij De Stoof natuurlijk!

Stoel 'cosy' van Mobitec

‘Cosy’ (knus), daar houden wij van bij Meubelmakerij de Stoof. Nu is de gelijknamige nieuwe designstoel van Mobitec ook in onze showroom te bewonderen. De stoel heet ‘cosy’ vanwege de extra dikke (losse) kussens, die zorgen voor nog meer zitcomfort.

Portfolio van eettafels, bureautafels en stoelen.

Offerte nodig? Kom dan eerst langs in onze showroom en laat u inspireren. We nemen alle tijd om uw vragen te beantwoorden en stoppen al onze passie in uw droommeubel.