Tel.: 070 320 1885, Stompwijkseweg 18c, 2266 GE  Leidschendam-Voorburg. Lees meer.
Open maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur.  Lees meer.

Eettafel of bureautafel laten maken voor bijvoorbeeld thuiswerken?

Wij maken massief houten tafels van bijvoorbeeld eikenhout, ook uw bureau voor thuiswerken. Van boomstamtafel tot eethoek; alle tafels worden in onze meubelfabriek vervaardigd in Leidschendam-Voorburg.

Combineer een op maat gemaakte eettafel met een stoel of eetbank van een topmerk, zoals Harvink of Mobitec.  

houten tafel maken schuifdeuren binnen schuifdeur systeem deuren en suite en suite deuren kopen
Tafel laten maken door Meubelmakerij De Stoof
kamer en suite kasten kastenkamer deuren en suite laten maken Gouda Moordrecht Berkenwoude
Meubelmaker Steef heeft ook veel massiefhouten meubels thuis. Zijn lievelingshoutsoorten zijn eikenhout en essenhout, omdat die houtsoorten makkelijk te bewerken zijn.

In onze showroom

Stoel 'Aura' van Mobitec

Fluweelachtige stof, goud (doet denken aan barok) en oud groen, is helemaal van deze tijd. We merken dat onze klanten deze stoel (Aura) zeer waarderen. Maar er zijn ook heel veel andere combinaties mogelijk met de nieuwe collectie van Mobitec. Kom langs in onze showroom en ontdek de mogelijkheden.

designmeubelen zoals dezeluxe stoel van Mobitec is te zien in de showroom van Meubelmakerij De Stoof, ervaar de comfort

Eetbank Troef en stoel Dash van topmerk Harvink 

Ook deze nieuwe modellen hebben het kenmerkende metalen frame van Harvink en staan op metalen poten, waardoor optimaal licht wordt doorgelaten in een vertrek. Helemaal van deze tijd en een geweldige stoel of eetbank om voor thuis te komen. Kom gerust naar onze showroom en ervaar zelf het zitcomfort van deze topstukken.

Bent u op zoek naar designmeubelen zoals deze stoel Dash van topmerk Harving? Configureer en bestel uw stoel geheel volgens smaak bij ons. Nog mooier in combinatie met een op maat gemaakt ettafel.

Bureautafel of bureaustoel nodig voor thuiswerken?

Thuiswerken is een genot aan zo’n mooi, op maat gemaakt bureau van massief noten-, kersen- of eikenhout. Met liefde gemaakt door Meubelmakerij De Stoof natuurlijk!

Stoel 'cosy' van Mobitec

‘Cosy’ (knus), daar houden wij van bij Meubelmakerij de Stoof. Nu is de gelijknamige nieuwe designstoel van Mobitec ook in onze showroom te bewonderen. De stoel heet ‘cosy’ vanwege de extra dikke (losse) kussens, die zorgen voor nog meer zitcomfort.

Portfolio van eettafels, bureautafels en stoelen.

Offerte nodig? Kom dan eerst langs in onze showroom en laat u inspireren. We nemen alle tijd om uw vragen te beantwoorden en stoppen al onze passie in uw droommeubel.