Wilt u er zeker van zijn dat we echt de tijd voor u hebben? Bel of mail dan even voor een afspraak. 
Bereikbaar dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur. 
Tel.: 070 320 1885, e-mail: info@destoof.nl, Stompwijkseweg 18c, 2266 GE  Leidschendam-Voorburg.

Kamers en Suite van Meubelmakerij De Stoof in lphen a/d Rijn en Ridderkerk

Binnenkijken 

We krijgen steeds vaker de vraag om een geheel interieur op maat te maken. Daarom hebben we al die mooie werkvoorbeelden op een rijtje gezet, als inspiratie voor onze klanten maar ook omdat we er zelf stiekem heel trots op zijn. 

Binnenkijken in een woning in Leidschendam

In dit moderne en kleurrijke interieur ziet u de stijlvolle en veelzijdige bank Basso van Hofstede Raanhuis. 

De Stoof heeft deze bank geleverd in combinatie met o.a. een wandkast en bijpassende eetkamertafel van massief notenhout. Notenhout heeft van nature een prachtige, roodbruine kleur die hier speels gecombineerd is met trendy turquoise en olijfgroen.

Binnenkijken in een eigentijdse stadswoning:

Grote projecten zoals dit vereisen teamwerk en daar zijn we bij Meubelmakerij De Stoof goed in.

Deze woning hebben we voorzien van mooie en praktische meubelen. Neem bijvoorbeeld de maatwerkkeuken in de kleuren wit en olijfgroen. De keuken is van alle gemakken voorzien. In de slaapkamer is een inloopkast van massief eikenhout gebouwd. Door deze kast zijn de ruimtes functioneel ingedeeld en dit zorgt voor veel rust. Door het hele huis hebben we diverse kasten en een werkplek gemaakt.  Ook onder de trap hebben we een handige kapstok gecreëerd in lichte tinten. Het tv-audiomeubel van wit plaatmateriaal sluit links en rechts aan op de haard. Samen vormen ze een mooi geheel.

Woning in Den Haag

Steeds vaker wordt ons gevraagd een interieur volledig op maat en naar wens te maken. Dat doen we maar al te graag.

Dressoir met inbouwhaard
In deze woning hebben we de haard ‘Cassette 1000’ Cassettehaard van Glen Dimplex onder een tv-audiomeubel gebouwd. Het meubel is gemaakt van zwart eiken in combinatie met mdf. Het is een mooi voorbeeld van hoe een elektrische haard in een dressoir ingebouwd kan worden. De vlammen ontstaan door waterdamp en LED-verlichting.

Salontafel en eettafel
De stijl van de massiefeiken salontafel met zwart houten poten komt terug in de stoere, vierkante eettafel. Hierdoor wordt de open eet- en woonruimte één geheel.

Interieurbouw
In de hal hebben we een garderobemeubel van zwartgebeitst eiken gemaakt om optimaal gebruik te maken van de ruimte.

Slaapkamermeubelen
In de slaapkamer hebben we een inloopkast van notenhout gemaakt. Dezelfde notenhouten afwerking komt terug in de bedachterwand met nachtkastjes. Het dressoir is een combinatie van notenhout en MDF.  Het zwarte dressoir past perfect onder de dakkapel.

Woning in Leidschendam-Voorburg

In deze woning komt de combinatie van strak plaatmateriaal en matzwart eikenhout steeds terug, waardoor er een kloppend geheel en harmonie wordt gecreëerd. Zo volgt het wastafelblad de rondingen van de muur en is maatwerk absoluut essentieel.

In de strakke keuken met kookeiland (van alle gemakken voorzien) komt het zwart gebeitste eiken terug in het tafelblad. Tegenover de keuken is dezelfde combinatie van strak plaatmateriaal en zwart eiken ook te zien in het TV-/audiomeubel met elektrische inbouwhaard, de E-Matrix van Faber. De kast strekt van wand tot wand en maakt de kamer optisch langer.

De wasmachine en droger zijn perfect op maat ingebouwd in een wandkast. In de slaapkamers functionele kledingkasten van muur tot muur en van vloer tot plafond met deuren en laden.  Gewoon bijzonder dus!

Binnenkijken bij een van onze gewaardeerde klanten

Dit moderne interieur in zwart- en grijstinten wordt aangevuld met warme houttinten van onze op maat gemaakte meubels. Neem bijvoorbeeld de massiefhouten deuren van de wandkast en de massiefhouten eettafel met de daarop in kleur afgestemde leren bekleding van de Mobitec stoelen. Een rustige thuiswerkplek met inbouwmeubels zorgt niet alleen voor een optimaal gebruik van de ruimte, maar is ook duurzaam.

Binnenkijken bij een klant in Roosendaal

Voor dit interieur hebben we meubels gemaakt en geleverd in wit- en bruintinten. Een door ons op maat gemaakte wandkast met inbouwhaard staat tegenover de prachtige zitbank Basso van meubelmerk Hofstede Raanhuis. In deze open woon-/eetruimte zijn de eettafel en stoelen qua kleur perfect op elkaar afgestemd. De rechthoekige vorm van de tafelpoot komt subtiel terug in de salontafel.

Een eigentijds interieur dat laat zien hoe mooi eikenhout gecombineerd kan worden met zwarte, witte en grijze tinten. 

Uw prachtige, handgemaakte meubel van Meubelmakerij De Stoof komt echt tot leven met de juiste verlichting.

 Denk bij het maken van een lichtplan voor uw interieur aan functioneel licht, basisverlichting en sfeer- verlichting. Kies bijvoorbeeld voor een hanglamp met een dimmer, waarmee u het licht aan kunt passen aan de activiteiten aan tafel. Tafel of salontafel laten maken? Wij maken massief houten tafels van bijvoorbeeld eikenhout. Van boomstamtafels tot salontafels; alle tafels worden in onze meubelfabriek vervaardigd in Leidschendam-Voorburg.

Banken en fauteuils op maat bestellen bij De Stoof?
Combineer een op maat gemaakte eettafel met een stoel of eetbank van een topmerk, zoals Harvink of Mobitec. Banken en fauteuils op maat bestellen bij De Stoof? Design meubels die u kunt bestellen bij ons zijn geselecteerd om jarenlang een plezierig gebruik te kunnen garanderen. Net als de keuze van materialen voor de romp, de kussens en de stoffering, is zitcomfort heel belangrijk. Wij adviseren u graag over de modellen van onze fabrikanten van designmeubelen (zoals Hofstede Raanhuis, Passe Partout of Baan).

Keukenkasten en keukentafels laten maken?
Wij combineren eiken-, kersen-, noten- of essenhout met bijvoorbeeld MDF of gemelamineerde platen. Met onze moderne machines zijn we in staat om kwalitatief hoogstaande meubels te leveren voor een betaalbare prijs.

Linnenkasten en inloopkasten laten maken?
Een op maat gemaakte inloopkast van ons is een investering in uw huis en in uw woongenot. Een inloopkast verhoogt namelijk de waarde van uw huis en het biedt ook nog eens heel veel bergruimte. Daarmee doet u zichzelf een enorm groot plezier, zowel nu als later. U kunt overigens de stijl van uw linnenkast afstemmen op de bouwstijl van uw huis.

Kijk ook op interieurbouw voor meer inspiratie.