Wilt u er zeker van zijn dat we echt de tijd voor u hebben? Bel of mail dan even voor een afspraak. 
Bereikbaar dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur. Lees meer.
Tel.: 070 320 1885, e-mail: info@destoof.nl, Stompwijkseweg 18c, 2266 GE  Leidschendam-Voorburg. Contact.

Kamers en Suite van Meubelmakerij De Stoof in lphen a/d Rijn en Ridderkerk

Binnenkijken 

We krijgen steeds vaker de vraag om een geheel interieur op maat te maken. Daarom hebben we al die mooie werkvoorbeelden op een rijtje gezet, als inspiratie voor onze klanten maar ook omdat we er zelf stiekem heel trots op zijn. 

Woning in Den Haag

Steeds vaker wordt ons gevraagd een interieur volledig op maat en naar wens te maken. Dat doen we maar al te graag.

Dressoir met inbouwhaard
In deze woning hebben we de haard ‘Cassette 1000’ Cassettehaard van Glen Dimplex onder een tv-audiomeubel gebouwd. Het meubel is gemaakt van zwart eiken in combinatie met mdf. Het is een mooi voorbeeld van hoe een elektrische haard in een dressoir ingebouwd kan worden. De vlammen ontstaan door waterdamp en LED-verlichting.

Salontafel en eettafel
De stijl van de massiefeiken salontafel met zwart houten poten komt terug in de stoere, vierkante eettafel. Hierdoor wordt de open eet- en woonruimte één geheel.

Interieurbouw
In de hal hebben we een garderobemeubel van zwartgebeitst eiken gemaakt om optimaal gebruik te maken van de ruimte.

Slaapkamermeubelen
In de slaapkamer hebben we een inloopkast van notenhout gemaakt. Dezelfde notenhouten afwerking komt terug in de bedachterwand met nachtkastjes. Het dressoir is een combinatie van notenhout en MDF.  Het zwarte dressoir past perfect onder de dakkapel.

Woning in Leidschendam-Voorburg

In deze woning komt de combinatie van strak plaatmateriaal en matzwart eikenhout steeds terug, waardoor er een kloppend geheel en harmonie wordt gecreëerd. Zo volgt het wastafelblad de rondingen van de muur en is maatwerk absoluut essentieel.

In de strakke keuken met kookeiland (van alle gemakken voorzien) komt het zwart gebeitste eiken terug in het tafelblad. Tegenover de keuken is dezelfde combinatie van strak plaatmateriaal en zwart eiken ook te zien in het TV-/audiomeubel met elektrische inbouwhaard, de E-Matrix van Faber. De kast strekt van wand tot wand en maakt de kamer optisch langer.

De wasmachine en droger zijn perfect op maat ingebouwd in een wandkast. In de slaapkamers functionele kledingkasten van muur tot muur en van vloer tot plafond met deuren en laden.  Gewoon bijzonder dus!