Wilt u er zeker van zijn dat we echt de tijd voor u hebben? Bel of mail dan even voor een afspraak. 
Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur. Lees meer.
Tel.: 070 320 1885, e-mail: info@destoof.nl, Stompwijkseweg 18c, 2266 GE  Leidschendam-Voorburg. Contact.

Binnenkijken 

We krijgen steeds vaker de vraag om een geheel interieur op maat te maken. Daarom hebben we al die mooie werkvoorbeelden op een rijtje gezet, als inspiratie voor onze klanten maar ook omdat we er zelf stiekem heel trots op zijn. 

Appartement in Roosendaal

Binnenkijken bij een klant in Roosendaal. Voor dit interieur hebben we meubels gemaakt en geleverd in wit- en bruintinten. Een door ons op maat gemaakte wandkast met inbouwhaard staat tegenover de prachtige zitbank Basso van meubelmerk Hofstede Raanhuis. In deze open woon-/eetruimte zijn de eettafel en stoelen qua kleur perfect op elkaar afgestemd. De rechthoekige vorm van de tafelpoot komt subtiel terug in de salontafel.

Appartement in Noordwijk

Dit moderne interieur in zwart- en grijstinten wordt aangevuld met warme houttinten van onze op maat gemaakte meubels. Neem bijvoorbeeld de massiefhouten deuren van de wandkast en de massiefhouten eettafel met de daarop in kleur afgestemde leren bekleding van de Mobitec stoelen. Een rustige thuiswerkplek met inbouwmeubels zorgt niet alleen voor een optimaal gebruik van de ruimte, maar is ook duurzaam.

Appartement in Wassenaar

Dit appartement is ingericht in zwart, grijs en roodbruine tinten. De nachtkastjes zijn onderdeel van het hoofdeinde en zijn van hetzelfde zwartgelakte eikenhout als de kledingkast en wandkast. Met een bureaublad in de achterwand kan er ook in de eetkamer worden gewerkt.

Woning in Leidschendam

Een eigentijds interieur dat laat zien hoe mooi eikenhout gecombineerd kan worden met zwarte, witte en grijze tinten.