Tel.: 070 320 1885. Geopend dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur. Wij zijn op vakantie vanaf 20 juli t/m 12 augustus. Lees meer.

Keuekns op maat gemaakt door Meubelmakerij De Stoof in Den Haag

Keuken laten maken?

We maken complete keukens, keukenkasten en keukentafels. Meubelmakerij De Stoof combineert eiken-, kersen-, noten- of essenhout met bijvoorbeeld MDF of gemelamineerde platen.  Kijk ook op interieurbouw voor meer inspiratie. Wij leveren in Wassenaar, Den Haag, Voorschoten, Zoetermeer, Rijswijk, Leiden en Delft.

zo gaan wij tewerk om een op maat gemaakte keuken te plaatsen

Zo gaan we tewerk om een keuken op maat te maken...

Van der Voort   werktekening 2

Het begin van een (droom)meubel

Vaak begint de wens voor een nieuw meubel met een verandering in de levenssituatie. Denk hierbij aan de aanschaf van een nieuw huis of een herinrichting die past bij een nieuwe levensfase. Onze klanten gaan dan op zoek naar nieuwe meubels en ontdekken ons vakmanschap. We krijgen regelmatig de vraag of het mogelijk is om een online afspraak te maken. Ervaring leert dat dit niet werkt. Wij hechten waarde aan persoonlijk contact en daarnaast is het fijn om voorbeelden, houtsoorten en kleuren te kunnen laten zien en voelen. Een klik met de klant vinden wij erg belangrijk en dit heeft een positief effect op het ontwerpproces.

Portfolio van keukens, keukenkasten en keukentafels