Tel.: 070 320 1885. Geopend dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur. Wij zijn op vakantie vanaf 20 juli t/m 12 augustus. Lees meer.

Bij Meubelmakerij De Stoof in Den Haag kiest u hout, handgrepen, stof en afwerking van uw op maat gemaakte meubel in Rijswijk

Materialen kiezen?

Welke houtsoort, afwerking, meubelbeslag, materiaal- of kleurencombinatie u ook kiest, u krijgt bij ons deskundig advies. Kom langs in onze showroom en laat u inspireren. We nemen alle tijd om uw vragen te beantwoorden en stoppen al onze passie in uw droommeubel. Zie ook onderhoud.

Welke houtsoort, afwerking, meubelbeslag, materiaal- of kleurencombinatie u ook kiest, u krijgt bij ons deskundig advies. Kom langs in onze showroom en laat u inspireren. We nemen alle tijd om uw vrag
Meubels van hout gemaakt op maat door Meubelmakerij De Stoof in Den Haag
Deze kastwand is afgewerkt met materiaal van DecoLegno in Voorschoten
Meubel van kersen met wenge inleg gemaakt door Meubelmakerij De Stoof in Delft
Luukse handgrepen van Dauby zijn gebruikt door Meubelmakerij De Stoof in deze Linnenkast in Wassenaar
Meubelmakerij De Stoof in Leiden werkt met de mooiste houtsoorten om uw kast te maken
Meubelmakerij De Stoof is leverancier van Decolegno Ploeg stoffen keymer dauby prodinter

Noten, magisch mooi ... 

Notenhout is een relatief zachte houtsoort.

Een verfijnde nervenstructuur geeft het hout een luxe en warme uitstraling.

Elke noten tafel of kast is uniek door de tekening van het hout. De kleur varieert van warm bruin tot donkerbruin en kan door de jaren heen lichter worden. De kleur en de tekening van de nerf wordt versterkt door het hout af te werken met olie. Een beschermende laklaag vraagt om minder onderhoud en geeft het hout een mooie matte glans.

De notenboom groeit langzaam en mede daardoor is het een vrij kostbare houtsoort. 

De notenboom groeit langzaam en mede daardoor is het een vrij kostbare houtsoort. 
Slaapkamer meubels van inloopkast tot ladenkast van notenhout op maat gemaakt dooe De Stoof in
Notenhout op maat gemaakt in wandkast door meubelmakerij de Stoof in Leiden
De karakteristieke kleur van het noten in combinatie met wat knoesten en spinthout maakt van elke tafel een bijzondere tafel. Veel kleurnuances geven het hout een eigen look.

Noten rustiek, een stoer karakter…

Niet alleen mooi om te zien, maar ook fijn om van elke tafel een leeftafel te maken.

De karakteristieke kleur van het noten in combinatie met wat knoesten en spinthout maakt van elke tafel een bijzondere tafel. Veel kleurnuances geven het hout een eigen look.

Keuken met notenhout wandkast en hookeiland van eikenhout
Fijne afwerking van keukekasten van noten hout door Meubelmakerij De Stoof in Zoetermeer en Rijswijk

Eiken, een natuurtalentje… 

Eiken maakt elk interieur mooier en warmer.

Van woonkamer tot slaapkamer, van badkamer tot keuken, van kantoor tot kantine en van vloer tot plafond. Eiken komt in zijn natuurlijke kleur goed tot zijn recht, maar laat zich ook kleuren van licht tot donker. De afwerking kan strak en glad zijn, maar ook robuust en geborsteld. Elke boom is anders en dat maakt elk meubel uniek.

Eikenhout is ideaal voor de badkamer. Massief houten meubels op maat gemaakt door Meubelmakerij Stoof in Leidschendam-Voorburg
Eiken maakt elk interieur mooier en warmer.
Van woonkamer tot slaapkamer, van badkamer tot keuken, van kantoor tot kantine en van vloer tot plafond. Eiken komt in zijn natuurlijke kleur goed tot zijn recht, maar laat zich ook kleuren van licht
Heel veel keuze in kleuren. Toepasbaar op massief eiken of op strak gefineerde platen. Elk interieur heeft zijn eigen look en feel en maakt de ruimte met de juiste keuze persoonlijk.

Eiken, zwart gebeitst of in de kleuren walnoot of kaneel? 

Heel veel keuze in kleuren. Toepasbaar op massief eiken of op strak gefineerde platen. Elk interieur heeft zijn eigen look en feel en maakt de ruimte met de juiste keuze persoonlijk.

Keuken van massief eiken afwerking rustiek door De Stoof in Voorschoten gemaakt
Eiken, zwart gebeitst of in de kleuren walnoot of kaneel?

Kersen, elegant en verfijnd… 

Kersen voelt glad aan en past zowel in een modern als een klassiek interieur.

Kersenhout is geschikt voor alle soorten meubels. Het heeft een fijne structuur en van nature een lichte tot donkere roodbruine kleur. Door het gebruik van olie blijft de fraaie tekening in het hout levendig. Voor een goede bescherming kan het hout ook worden gelakt.

Kersen is vrij zacht en een deukje in het hout valt meer op dan een deuk in een eiken plank.

Kersenhout is geschikt voor alle soorten meubels. Het heeft een fijne structuur en van nature een lichte tot donkere roodbruine kleur. Door het gebruik van olie blijft de fraaie tekening in het hout l
Plaatmateriaal, onze partner bij maatwerk…

Plaatmateriaal, onze partner bij maatwerk… 

Niet meer weg te denken in de meubelmakerij. 

Met de juiste machines maken we van decorspaanplaat de mooiste interieurs. Denk aan complete wanden, linnenkasten of keukens. Alle platen zijn uniek en de keuze is enorm. Houtdecors in fijne of grovere structuren, uni kleuren, grafische decors, natuursteen en marmer, stof en leer, en nog veel meer…

Met de juiste machines maken we van decorspaanplaat de mooiste interieurs. Denk aan complete wanden, linnenkasten of keukens. Alle platen zijn uniek en de keuze is enorm. Houtdecors in fijne of grover
TV audiomeubel op maat gemaakt van plaatmateriaal door Meubelmakerij De Stoof in Den Haag

Essen, net even anders….. 

Alle huizen hebben een ziel en daar voegt het gebruik van essen nog iets aan toe.

De natuurlijke warmte van dit hout in een kleur uit de kleurenwaaier van de verfspeciaalzaak. Of juist in een kleur die je ziet als je naar buiten kijkt.

De nerf blijft ook na het spuiten van de verf zichtbaar en durf je het aan die ene bijzondere kleur te kiezen, dan is je meubel echt uniek te noemen. Of laat je adviseren, we helpen graag.

Voor een en-suite met kasten en schuifdeuren is essen een perfecte houtsoort. En is de ruimte niet helemaal recht en waterpas, wij stoven het wel klaar!

De natuurlijke warmte van dit hout in een kleur uit de kleurenwaaier van de verfspeciaalzaak. Of juist in een kleur die je ziet als je naar buiten kijkt. Delft
Kamer-en-suite in gelakte essen hardhout. Gemaakt door Meubelmakerij De Stoof in Rijswijk
Alle huizen hebben een ziel en daar voegt het gebruik van essen nog iets aan toe.
Luukse handgrepen van Dauby zijn gebruikt door Meubelmakerij De Stoof in deze Linnenkast in Wassenaar

Het zit hem in de greep…

Kies voor karakter en maak je interieur zoals jij het graag ziet!

De perfecte greep is voor de ene persoon geen greep en voor de ander juist de finishing touch! Van industrieel en modern, tot landelijk en klassiek. Van zwart staal tot sjiek brons, van rvs tot kunststof.

Een kastdeur krijgt iets persoonlijks door het meubelbeslag dat wordt gekozen.

Een greeploze la kan net zo tijdloos zijn als een zorgvuldig geplaatste knop of greep.

Perfect afgewerkte meubels van massief hout, kasten, eettafels en veel meer De Stoof in Den Haag
De perfecte greep is voor de ene persoon geen greep en voor de ander juist de finishing touch! Van industrieel en modern, tot landelijk en klassiek. Van zwart staal tot sjiek brons, ens. Leiden

Stof tot nadenken…

Er is een wereld aan stoffen op de markt.

Stoffen voegen comfort en warmte toe aan een ruimte. 

Laat je inspireren en voorlichten over de vele soorten stof die toepasbaar zijn op stoelen en banken. Met een mooi dessin of juist in een uni kleur, in verschillende kwaliteiten en materialen is er altijd een mooie stof te vinden. Even goed nadenken en dan voelen, horen en zien dat de stof het verschil maakt.

Zitbank met veel comfort en in de meest moderne uitvoering besteld u bij Meubelmakerij De Stoof in V
Bestel uw fauteuil met afwerking naar eigen keuse bij Meubelmakerij De Stoof in Wassenaar
Bestel uw eetkamerstoel van Mobitec op maat bij Meubelmakerij De Stoof in Den Haag
Van der Voort   werktekening 2

Het begin van een (droom)meubel

Vaak begint de wens voor een nieuw meubel met een verandering in de levenssituatie. Denk hierbij aan de aanschaf van een nieuw huis of een herinrichting die past bij een nieuwe levensfase. Onze klanten gaan dan op zoek naar nieuwe meubels en ontdekken ons vakmanschap. We krijgen regelmatig de vraag of het mogelijk is om een online afspraak te maken. Ervaring leert dat dit niet werkt. Wij hechten waarde aan persoonlijk contact en daarnaast is het fijn om voorbeelden, houtsoorten en kleuren te kunnen laten zien en voelen. Een klik met de klant vinden wij erg belangrijk en dit heeft een positief effect op het ontwerpproces.