Wilt u er zeker van zijn dat we echt de tijd voor u hebben? Bel of mail dan even voor een afspraak. 
Wij zijn bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur. Lees meer.
Tel.: 070 320 1885, e-mail: info@destoof.nl, Stompwijkseweg 18c, 2266 GE  Leidschendam-Voorburg. Contact.

Keuzemogelijkheden

Welke houtsoort, afwerking, meubelbeslag, materiaal- of kleurencombinatie u ook kiest, u krijgt bij ons deskundig advies. Kom langs in onze showroom en laat u inspireren. We nemen alle tijd om uw vragen te beantwoorden en stoppen al onze passie in uw droommeubel. Zie ook onderhoud.

Kersenhout...

...heeft een mooie en fijne structuur en een gevarieerde roodbruine kleur. Een geschikte houtsoort voor moderne en klassieke meubels.  

Eikenhout...

...is zeer gezocht. Eiken is sterk, duurzaam, stoer of juist elegant. Eikenhout kan op veel manieren worden bewerkt. Met de juiste behandeling kan er ook heel goed een badkamermeubel of keuken van gemaakt worden. Ook een geliefde houtsoort voor kantoren.

Notenhout...

...van alle houtsoorten 'leeft' notenhout het meest. Een fijne nerf, een warme bruine kleur en een mooie tekening. Een unieke houtsoort met een mooi glad oppervlak.  

Essenhout...

...heeft een heel lichte kleur. Sterk hout met een dichte en gladde structuur. Wij maken kasten van essen en spuiten deze vaak in een kleur. De structuur van het hout blijft dan zichtbaar.

MDF of gelamineerde platen...

...zijn in talrijke afwerkingen leverbaar. Dankzij onze geavanceerde machines kunnen onze meubelmakers tot op de millimeter nauwkeurig werken en zo zeer strak vormgegeven meubelstukken  leveren. 

RVS, staal en hout...

...deze combinatie wordt vaak gekozen voor een kantoor en werkplek, maar past ook prima bij een moderne of tijdloze eettafel met bijpassende stoelen van bijvoorbeeld Harvink. 

Schuren...

....zorgvuldig schuren is de basis voor een goed eindresultaat. Belangrijk voor het hechten van de lak of verf op het hout.

deuren kamer en suite en suite deuren afmetingen on suite deuren glas in lood schuifdeuren

Lak, verf of olie...

...Met een goede afwerking gaat een meubel langer mee. Vakkundige behandeling van elk meubel is ons visitekaartje.

Naaldwijk

Borstelen...

...geeft het hout een meer doorleefde uitstraling. De houtstructuur komt meer naar voren. Met de juiste borstel een mooi eindproduct.

bedroom furniture made to fit

Met of zonder handgreep...

 ...dat is natuurlijk uw keuze. Wij hebben een breed assortiment meubelbeslag waaruit u kunt kiezen, van brons tot rvs en staal, van strak en industrieel tot klassiek. 

Dauby meubelbeslag

Scharnieren en schuifsystemen...

......een heel belangrijk onderdeel van elke kast. Het gewicht van de deur speelt een belangrijke rol bij de keuze van het scharnier. Voor de laden zijn er onder andere geleiders die deels of volledig uittrekbaar zijn. Indien gewenst met demping.
Wij zijn leveranciers van kamers Dauby meubelbeslag.            

built-in cupboard

Als het om maatwerk gaat...

...wij maken het met liefde! Dat ziet u in onze showroom aan de grote verscheidenheid aan kasten, tafels, stoelen, banken en accessoires. Van uw idee maken we samen iets moois.