Tel.: 070 320 1885. Geopend dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur. Wij zijn op vakantie vanaf 20 juli t/m 12 augustus. Lees meer.

Buffet of vitrinekast op maat gemaakt

Buffetkast, vitrinekast, boekenkast of wandkast laten maken?

Met een kast maakt u optimaal gebruik van de ruimte in uw huis. Een buffetkast, vitrinekast, boekenkast of wandkast kan immers een volledige muur beslaan, zowel als losse kast als inbouwmeubel. Wat dacht u bijvoorbeeld van massief eikenhout? Alles is mogelijk: een wandkast op zolder, onder de trap, of in combinatie met een inbouwhaard of tv-/audiomeubel.

Buffetkast of vitrinekast laten maken?

Een buffetkast of vitrinekast (losse kast) kan in alle maten gemaakt worden, bijvoorbeeld om uw unieke verzameling te laten zien.  

Boekenkasten laten maken?

Een boekenkast van bijvoorbeeld massief eikenhout gaat generaties mee. U kunt uw boekenkast bij Meubelmakerij De Stoof op maat laten maken. 

Wandkast laten maken?

Met een wandkast maakt u optimaal gebruik van de ruimte in uw huis. Een wandkast kan immers een volledige muur beslaan, als inbouwmeubel onder een trap of in combinatie met een inbouwhaard of tv

We zijn leverancier van Faber inbouwhaarden

Deze duurzame haard biedt een prachtig driedimensionaal vuurbeeld, is elektrisch en duurzaam, en kan zelfs optioneel worden voorzien van verwarming. 

Dressoir laten maken?

Een lage kast of dressoir is uitstekend te combineren met een inbouwhaard. Kijk naar ons portfolio van dressoirs voor inspiratie.

Tv-/audiomeubel laten maken?

Onze klanten kiezen vaak voor een elektrische inbouwhaard in combinatie met een tv-meubel. Kijk naar ons portfolio van tv-meubels en audiomeubels voor inspiratie.

Van der Voort   werktekening 2

Het begin van een (droom)meubel

Vaak begint de wens voor een nieuw meubel met een verandering in de levenssituatie. Denk hierbij aan de aanschaf van een nieuw huis of een herinrichting die past bij een nieuwe levensfase. Onze klanten gaan dan op zoek naar nieuwe meubels en ontdekken ons vakmanschap. We krijgen regelmatig de vraag of het mogelijk is om een online afspraak te maken. Ervaring leert dat dit niet werkt. Wij hechten waarde aan persoonlijk contact en daarnaast is het fijn om voorbeelden, houtsoorten en kleuren te kunnen laten zien en voelen. Een klik met de klant vinden wij erg belangrijk en dit heeft een positief effect op het ontwerpproces.

Portfolio van op maat gemaakte buffetkasten en vitrinekasten