Tel.: 070 320 1885. Geopend dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur. Feestdagen gesloten  Lees meer.

De Stoof is leverancier van Bree's new world, hofstede raanhuis, harvink, mobitec, MIDJ

In onze meubelfabriek maken wij verschillende soorten meubels

Van salontafels en buffetkasten tot inbouwmeubels, zoals (eikenhouten) keukens, haardmeubels, kamers en suite en inbouweethoeken. Onze handgemaakte massief houten meubels zijn perfect te combineren met stoelen, fauteuils en zitbanken van topmerken zoals Mobitec, Harvink en Passe Partout. Kom gerust langs in onze showroom voor inspiratie en om uw interieur door ons samen te laten stellen. Wij verkopen ook verlichting en tapijten om uw interieur nog completer te maken. 

Neem een kijkje in onze showroom...

Van der Voort   werktekening 2

Het begin van een (droom)meubel

Vaak begint de wens voor een nieuw meubel met een verandering in de levenssituatie. Denk hierbij aan de aanschaf van een nieuw huis of een herinrichting die past bij een nieuwe levensfase. Onze klanten gaan dan op zoek naar nieuwe meubels en ontdekken ons vakmanschap. We krijgen regelmatig de vraag of het mogelijk is om online een afspraak te maken. Ervaring leert dat dit niet werkt. Wij hechten waarde aan persoonlijk contact en daarnaast is het fijn om voorbeelden, houtsoorten en kleuren te kunnen laten zien en voelen. Een klik met de klant vinden wij erg belangrijk en dit heeft een positief effect op het ontwerpproces.

Portfolio van op maat gemaakte TV-/audiomeubels

Portfolio van badkamermeubels

Portfolio van banken en fauteuils

Portfolio sfeerhaardmeubel

Portfolio van tafels en stoelen

Portfolio kamers en suite

Portfolio van meubels voor kantoor of thuiswerken 

Portfolio van op maat gemaakte boekenkasten

Portfolio van op maat gemaakte buffet- en vitrinekasten

Portfolio van dressoirs en side-tables

Portfolio van eetbanken

Portfolio van wandkasten

Portfolio van keukens