Tel.: 070 320 1885. Geopend dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur. Wij zijn op vakantie vanaf 20 juli t/m 12 augustus. Lees meer.

Banken en Fauteuils bestelt u bij Meubelmakerij De Stoof

Banken en fauteuils, eetkamerbanken of stoelen op maat bestellen bij De Stoof?

Net als de keuze van materialen voor de romp, de kussens en de stoffering, is zitcomfort heel belangrijk. Wij adviseren u graag over de modellen van onze fabrikanten van (design)meubelen. De meubelen van onze leveranciers zijn prachtig in combinatie met een op maat gemaakte massief houten tafel, salontafel of bijzettafel gemaakt door Meubelmakerij De Stoof.

Banken en fauteuils 

Ontdek de stijl en kwaliteit van gerenommeerde merken zoals Hofstede Raanhuis, Mobitec, Bree's New World en Harvink.

Eetkamerbanken

Grote tafel in een kleine ruimte? Kijk eens naar combinatie van een eetkamerstoel en een eetbank. Het staat gezellig, zit goed en neemt minder ruimte in beslag.

Stoelen

Combineer een op maat gemaakte eettafel met een stoel of eetbank van een topmerk, zoals Harvink of Mobitec.  

De Stoof is leverancier van Bree's new world, hofstede raanhuis, harvink, mobitec, MIDJ

In onze showroom...

De Stoof 050423 Alyssa van Heyst Fotografie 136

Fauteuil Ruby van Bree’s New World
(met bijpassende hocker).

Van fauteuil Ruby word je vrolijk. Zijn aanblik tovert een glimlach op je gezicht. Het zitcomfort laat ook niets te wensen over, want dankzij de organisch gevormde kuip blijf je genieten van deze prachtige fauteuil. Doordat de kuip subtiel draait op een mat verchroomde of zwart geëpoxeerde, vierteens draaivoet, is deze fauteuil ook heel praktisch in een interieur waar volop geleefd wordt. 

De Stoof 050423 Alyssa van Heyst Fotografie 11
De Stoof 050423 Alyssa van Heyst Fotografie 134
Brown De Stoof Alyssa van Heyst Fotografie 9

Fauteuil Blazoen en zitbank Forum van topmerk Harvink

Ook deze modellen hebben het kenmerkende metalen frame van Harvink en staan op metalen poten, waardoor optimaal licht wordt doorgelaten in een vertrek. Helemaal van deze tijd en een geweldige zitbanken om voor thuis te komen. Kom gerust naar onze showroom en ervaar zelf het zitcomfort van deze topstukken.

Fauteuils Blazoen en zitbank Forum van topmerk Harvink Ook deze nieuwe modellen hebben het kenmerkende metalen frame van Harvink en staan op metalen poten, waardoor optimaal licht wordt doorgelaten in een vertrek. Helemaal van deze tijd en een geweldige z
Hofstede Raanhuis kan op u op maat bestellen bij Meubelmakerij De Stoof in Den Haag
Banken en fauteuils op maat bestellen bij De Stoof? Net als de keuze van materialen voor de romp, de kussens en de stoffering, is zitcomfort heel belangrijk. Wij adviseren u graag over de modellen van onze fabrikanten van designmeubelen (zoals Hofstede Ra
Zirkzee Wonen en Slapen in Leiden https://zirkzeewonen.business.site/
Hoe onderhou ik mijn Harvink meubel?
Animated gif working file Harvink De Stoof 5 nov

Portfolio van Banken en fauteuils in onze showroom