Tel.: 070 320 1885. Geopend dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur. Wij zijn op vakantie vanaf 20 juli t/m 12 augustus. Lees meer.

meubels-maat-geMeubelmakerij De maakt de mooiste meubels op maat in Den Haag, Delft en Wassenaar.maakt-van-massief-hout-in-den-haag-wassenaar-delft-en-leiden.
Onze klanten

Nieuwsgierig komen klanten bij ons binnen. Kan De Stoof ons helpen met onze wensen en ideeën om ons huis mooier te maken? Ja, dat kunnen wij! Kom verder en wij maken het voor u!

Top 10 woontrends aangeboden door Meubelmakerij De Stoof

Leuk dat u met uw interieur aan de slag gaat! Deze woontrends zijn handig om te weten wanneer u overweegt om een meubel te laten maken volgens eigen ontwerp zoals bijvoorbeeld bij een  nieuwbouwwoning of rennovatieproject.

Van der Voort   werktekening 2

Het begin van een (droom)meubel

Vaak begint de wens voor een nieuw meubel met een verandering in de levenssituatie. Denk hierbij aan de aanschaf van een nieuw huis of een herinrichting die past bij een nieuwe levensfase. Onze klanten gaan dan op zoek naar nieuwe meubels en ontdekken ons vakmanschap. We krijgen regelmatig de vraag of het mogelijk is om een online afspraak te maken. Ervaring leert dat dit niet werkt. Wij hechten waarde aan persoonlijk contact en daarnaast is het fijn om voorbeelden, houtsoorten en kleuren te kunnen laten zien en voelen. Een klik met de klant vinden wij erg belangrijk en dit heeft een positief effect op het ontwerpproces.