Tel.: 070 320 1885. Geopend dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur. Wij zijn op vakantie vanaf 20 juli t/m 12 augustus. Lees meer.

Vloerkleed (karpet) voor het perfecte interieur?

Meubelmakerij De Stoof is leverancier van Brinker Carpets. De trendy designs van deze leverancier zijn prachtig in combinatie met een op maat gemaakt meubel uit onze eigen werkplaats in Leidschendam-Voorburg. In onze showroom kunt u zich laten inspireren door de nieuwste trends op het gebied van luxe vloerkleden.

Meubelmakerij De Stoof is leverancier van Brinker karpetten, Brilliante, Orvieto en Viterbo

Nieuw in onze showroom

De gloednieuwe serie vloerkleden ‘En Suite by Brinker’

Nieuw in onze showroom zijn Graphix en Onyx uit de gloednieuwe serie vloerkleden ‘En Suite by Brinker’. Deze verbluffend luxueuze kleden zijn met passie en vakmanschap gemaakt, zoals we gewend zijn van Brinker. Een eerlijk product dat ook nog eens verrassend betaalbaar is!

De grove structuur van deze vloerkleed maakt het interieur stoer en versterkt het gevoel van luxe.

Meubelmakerij De Stoof is leverancier van Brinker Carpets, Graphix en Onyx

Feel Good by Brinker collectie

We hebben ook de nieuwe kleden van de ‘Feel Good by Brinker’ collectie voor u in de showroom gehaald, namelijk de Brilliante, Orvieto en Viterbo. Er is veel te ontdekken in onze showroom. Kom dus snel langs.

Brinker Vloerkleed bij Meubelmakerij De Stoof in Den Haag

Tips van Lotte:

Creëer in één oogopslag veel meer ruimte:

Met een klein vloerkleed kan uw interieur klein en onrustig ogen. Het is daarom gebruikelijk om een tapijt te bestellen waar de voorste poten van de zitbank op staan, voor een rustiger en ruimer effect. De nieuwste trend is een groot luxe karpet dat volledig onder de bank doorloopt. Daardoor oogt uw interieur nóg ruimer.

De vloerkleden die wij leveren zijn van een hoogwaardige kwaliteit en kunnen in alle maten en kleuren worden besteld.