Wilt u er zeker van zijn dat we echt de tijd voor u hebben? Bel of mail dan even voor een afspraak. 
Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur. Lees meer.
Tel.: 070 320 1885, e-mail: info@destoof.nl, Stompwijkseweg 18c, 2266 GE  Leidschendam-Voorburg. Contact.

Meubelmakerij De Stoof in Den Haag voor interieurbouw wandkasten, eettafels, keukens, en meer
MAAK EEN AFSPRAAK
ASSORTIMENT

Op zoek naar een meubelmaker in Den Haag?

Meubelmaker in Den Haag sinds 1982

Bij De Stoof maken wij onze meubels met liefde. Zo zijn wij uitgegroeid tot dé meubelmaker in Den Haag met een 5-sterren klanttevredenheid. 

"Persoonlijk contact, meedenken, professioneel eindproduct, afspraak is afspraak," aldus de heer Petersen.

"Bijzonder aardige mensen. Zij begrijpen wat je bedoelt en voeren het ontwerp met groot vakmanschap uit," aldus mevrouw van Mierlo.

"Ze verplaatsen zich in je smaak en doen goede suggesties om het meubel helemaal naar jouw wensen te kunnen ontwerpen. Ze maken dan stevige meubels van prachtige kwaliteit voor een zeer redelijke prijs," aldus de familie Oosterhof.

Lees meer

Wij helpen u graag

Meubelmakerij De Stoof levert prachtige, op maat gemaakte meubels aan zowel bedrijven als particulieren door heel Nederland. Veel van onze klanten komen echter uit de regio Haaglanden en omgeving (Den Haag, Rijswijk, Voorschoten, Voorburg, Delft, Westland, Leiden, Wassenaar, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp). 

In deze regio wordt al jaren heel veel gebouwd, gerenoveerd en verduurzaamd. Klanten willen optimaal gebruik maken van de ruimte in hun huis en kiezen dan voor bijvoorbeeld een inbouweethoek met eetbankje, een linnenkast onder een schuin dak, of een kamerbrede wandkast die onderdeel uitmaakt van het huis. Duurzame elektrische inbouwhaarden worden tegenwoordig vaak gecombineerd met een tv-meubel of audiomeubel van bijvoorbeeld massief notenhout. Soms combineren wij kamer-en-suites met inbouwkeukens. 

Onze klanten houden van massief-eikenhoutentafels op maat

Je kan het zo gek niet bedenken of we maken het. In alle stijlen, van landelijk tot strak en van antiek tot eigentijds. Onze klanten houden van eikenhoutentafels en kopen vaak ook gelijk hun eetkamerstoelen of eetbank van designmeubelmerken als Mobitec en Harvink bij ons. Want naast onze eigen op maat gemaakte meubels leveren we zitbanken, stoelen, bureaustoelen en fauteuils die u in onze showroom in Leidschendam kunt uitproberen.