Voor maatwerk komt u natuurlijk het liefst persoonlijk langs en dat mag weer, gelukkig! Dus tot ziens in onze showroom.
Wij zijn via de mail en telefonisch bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur.

Tel.: 070 320 1885, e-mail: info@destoof.nl, Stompwijkseweg 18c, 2266 GE  Leidschendam-Voorburg.

Wandmeubel met sfeerhaard

18 december 2020 -- Mieke Tielemans

Wie weet zorgt de klimaatverandering ervoor dat we weer een zachte winter krijgen. Een duurzame elektrische inbouwhaard is dan de beste keuze als u verantwoord wilt genieten van een sfeervol thuis. Lees meer.

Fluweelachtige stof, goud en oud groen

17 juli 2020 -- Mieke Tielemans

Fluweelachtige stof, goud (doet denken aan barok) en oud groen, is helemaal van deze tijd. We merken dat onze klanten deze stoel (Aura) zeer waarderen. Maar er zijn ook heel veel andere combinaties mogelijk met de nieuwe collectie van Mobitec. Kom langs in onze showroom en ontdek de mogelijkheden.

Buffetkast met moderne inbouwkoelkast (massief essenhout)

24 juli 2020 -- Mieke Tielemans

In eigen land vakantie vieren? Dat betekent misschien ook dat u veel meer tijd in uw eigen keuken doorbrengt. En dat is net iets fijner als het een droomkeuken is! 

Fluweelachtige stof, goud en oud groen

17 juli 2020 -- Mieke Tielemans

Fluweelachtige stof, goud (doet denken aan barok) en oud groen, is helemaal van deze tijd. We merken dat onze klanten deze stoel (Aura) zeer waarderen. Maar er zijn ook heel veel andere combinaties mogelijk met de nieuwe collectie van Mobitec. Kom langs in onze showroom en ontdek de mogelijkheden.

Coronamaatregelen

16 maart 2020 -- Mieke Tielemans

De uitbraak van het coronavirus in Nederland treft ons allemaal. Vooralsnog is er geen enkele medewerker van Meubelmakerij De Stoof besmet. Vanzelfsprekend houden wij alle corona-ontwikkelingen goed in de gaten en nemen wij verdere maatregelen als dat nodig is. Lees meer.

Droomkeuken

24 januari 2020 -- Mieke Tielemans

Wij merken dat steeds meer van onze klanten hun droomkeuken door ons laten maken. Neem bijvoorbeeld deze antiek groene keuken. Helemaal op maat gemaakt. Dat proef je, een keuken naar eigen smaak.

Drie schitterende tapijten in de aanbieding

14 februari 2020 -- Mieke Tielemans

Een op maat gemaakt interieur is nog mooier in combinatie met een tapijt van hoogwaardige kwaliteit. Nieuw in de aanbieding zijn daarom deze drie schitterende tapijten. Lees meer.

Een ‘oplaadkast’. Helemaal van nu!

3 januari 2020 -- Mieke Tielemans

Een nieuw jaar is begonnen en daar horen nieuwe kasten bij, zoals deze op maat gemaakte kast, waarmee je al je toestellen kunt opladen. Een ‘oplaadkast’ dus. Helemaal van nu!

Toestellen van hem, haar, de kinderen, en ga zo maar door. Dat zijn heel wat snoeren. Wat als die toestellen allemaal moeten worden opgeladen? U heeft er geen omkijken meer naar als u een oplaadkast op maat laat maken door Meubelmakerij De Stoof.

Verthuizing in plaats van verhuizing? 

9 november 2019 -- Mieke Tielemans

Op 8 september werd er in het NOS Journaal een nieuw woord gebruikt, namelijk ‘verthuizing’. Dat woord werd een dag later overgenomen door de Volkskrant en nog een dag later door het instituut voor de Nederlandse Taal. Het woord verthuizing beschrijft een keuze die mensen maken om hun huis nieuw in te richten in plaats van te verhuizen. Dat doen ze omdat de huisprijzen zo zijn gestegen. Bij Meubelmakerij De Stoof hebben wij dat ook gemerkt. Met een verthuizing kiezen onze klanten voor echt mooie meubels van bijvoorbeeld massief eikenhout. Vaak zijn die meubels ook ingebouwd, bijvoorbeeld in een kamer en suite, of men kiest voor een wandkast met elektrische inbouwhaard. Inmiddels maken inbouwmeubels, kamers en suite en elektrische inbouwhaarden vast onderdeel uit van ons assortiment, naast dressoirs, boekenkasten, buffetkasten (servieskasten), vitrinekasten, linnenkasten, inloopkasten, badkamermeubels, keukens of keukenkasten en keukentafels, TV-/audiomeubels en op maat gemaakte tafels met perfecte design stoelen erbij.

Als een woord nieuw is, heb je er nog lekker veel over te zeggen

9 september 2019 -- Paulien Cornelisse

Mensen verhuizen minder, want een nieuw huis is te duur. Dan zitten ze wel met extra geld dat ze eigenlijk in het nieuwe huis hadden willen stoppen. Dus kopen ze nieuwe meubels, waardoor het met de woonwinkels beter gaat dan verwacht, aldus het NOS Journaal. Lees meer

Meubelmakerij De Stoof eindigde als gemeentewinnaar!

16 juli 2019

In de Winkelier van het Jaar Verkiezing van 2019 eindigde Meubelmakerij De Stoof op de eerste plaats in de categorie Woonwinkels met een cijfer 9.27. Bedankt voor uw stem!

Op 16 juni woekerde er een enorme brand in Berkel en Rodenrijs

17 juni 2019 -- OmroepWest

Een grote brand heeft een meubelmakerij en kringloopwinkel Rataplan in Berkel en Rodenrijs volledig in de as gelegd. Het vuur veroorzaakte enorme rookwolken die ook in onze regio te zien waren. Ook moesten onder meer inwoners van Zoetermeer hun ramen en deuren dicht houden.

Werkzaamheden Nieuwstraat beginnen woensdag 

12 mei 2019 -- Vlietnieuws

De komende periode begint het werk aan de Nieuwstraat en omgeving in Leidschendam. Het project is opgesplitst in twee hoofdfases, die beide bestaan uit totaal 10 sub-fasen. Hiermee wordt de bereikbaarheid van de omgeving op een veilige en comfortabele manier geborgd. In de meeste fases wordt de riolering, het trottoir, de asfaltverharding en het groen vernieuwd. De werkzaamheden starten op 15 mei – dat is zes weken later dan eerder aangekondigd. Eind 2019 moeten ze zijn afgerond.

Meubelmakerij De Stoof is trotse sponsor van Erfgoed Leidschendam

21 april 2018 -- Erfgoed Leischendam

Erfgoed Leidschendam do research and protects the cultural-historic heritage of Leidschendam en Stompwijk. Erfgoed Leidschendam focuses on cultural-historic monuments, characteristics buildings and landscapes important to retain the look and feel of the area.

Tip van Mieke

14 april 2018 -- Mieke Tielelamans

Met een mooi groot tapijt van een topmerk als Brinker creëert u in één oogopslag veel meer ruimte in uw woonkamer. 

Laatste klinker in de Stompwijkseweg geslagen

11 april 2018 -- www.hetkrantje.nl

Projectwethouder Bianca Bremer van Bereikbaar Stompwijk en Leen Vellekoop, bewoner van een van de Drie Molens aan de Stompwijkseweg, sloegen vanmiddag samen de laatste klinker in het wegdek en gaven de weg vervolgens officieel vrij voor het verkeer.
 

Nieuw collectie

12 maart 2018 -- Mieke Tielemans

Meubelmakerij De Stoof maakt de mooiste tafels, kasten en interieurs compleet naar wens. Kom snel langs om onze nieuwe collectie bijpassende stoelen, fauteuils en zitbanken te bekijken.

Vacature meubelmaker

12 januari 2018 -- Mieke Tielemans

Ben jij onze nieuwe ervaren allround meubelmaker? 
Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in het maken van meubels en interieurs in massief hout en plaatmateriaal.

Vacature verkoopadviseur 

12 januari 2018 -- Mieke Tielemans

Meubelmakerij De Stoof is op zoek naar een gastvrije en stralende persoonlijkheid. Ben jij onze nieuwe verkoopadviseur en word jij de spil in ons bedrijf? Lees meer

Wij zijn erkend 5-sterrenspecialist

12 december 2017 -- www.wonenwonen.nl

Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we niet alleen mooie meubels maken, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Wij zijn trots op ons werk en op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze service wordt ervaren? Of wilt u als klant ook een beoordeling schrijven, kijk dan hier

Aan mij, van mij...

27 november 2017 -- Het Krantje

Krijgen is fijn, maar geven is net zo leuk! Geef uzelf een op maat gemaakt droommeubel cadeau en geniet van een feestelijke sfeer in huis. Wij wensen u in ieder geval een prettige feestmaand toe.

Korting op showroommodellen van topmerken...om hebberig van te worden!

2 oktober 2017 -- Mieke Tielemans

Meubelmakerij De Stoof geeft tijdelijk 20% korting op alle showroommodellen. Deze actie loopt tot en met 31 oktober 2017 en zolang de voorraad strekt. Kom dus snel langs!  Verder geven wij op geselecteerde meubels tot wel 75% korting. Bel ons voor meer informatie op (070) 3201885, kijk hier of kom langs en ontdek hoe bijzonder onze meubels zijn. 

Koffie op 9 september bij Meubelmakerij De Stoof?

9 september 2017 -- www.omd-lv.nl

Meubelmakerij De Stoof nodigt u van harte uit om een kopje koffie te komen drinken aan de Stompwijkseweg 18c tijdens de Open Monumenten Dag. Wij zijn trotse sponsor van dit geweldige evenement.

Boeren, burgers en buitenlui is het thema van de BankGiro Loterij Open Monumentendag, editie 2017.

In Leidschendam, Voorburg en Stompwijk zijn op zaterdag 9 september 2017 vele monumenten te bekijken. Het thema komt naar voren...

...in Stompwijk, waar een informatieve route u leidt langs historische kenmerken van verschillende boerderijen en andere monumentale panden. De panden zijn opengesteld of van dichtbij te bekijken. Verder laat de Zouaven tentoonstelling zien hoe de pauselijke staat tussen 1861 en 1870 werd verdedigd tegen de Italiaanse nationalisten. Ook een groot aantal Stompwijkers nam hieraan deel; zij verloren hun Nederlanderschap bij terugkomst!

...in de Herenstraat en de Wielemakersslop, in het Huygenskwartier het historische centrum van Voorburg, waar we op de talrijke monumentale (winkel) panden de geschiedenis van het leven en werken van weleer in beeld brengen.

...in een op de Nieuwe Nederlanders, de buitenlui van onze gemeente en deze eeuw, toegespitst programma om kennis te maken met het cultureel erfgoed in onze gemeente.

...in door basisschool leerlingen onder leiding van lokale kunstenaars creatief versierde ‘gatenborden’, gebaseerd op het thema, die bij verschillende monumenten te vinden zijn en waar je jezelf kunt fotograferen.

...in verschillende activiteiten bij de vele openstellingen.

Deze website en onze Facebookpagina worden regelmatig van informatie worden voorzien, dus blijf ons volgen.

Vanaf 22 juni wegwerkzaamheden

22 juni 2017 -- Mieke Tielemans

Door wegwerkzaamheden kan het zijn dat u vanaf vrijdag 22 juni tijdelijk niet met de auto op ons terrein kunt komen en parkeren. Dat betekent een klein stukje lopen vanaf het viaduct bij de Stompwijkseweg (vanaf Leidschendam of de A4)

Vanaf Stompwijk/Zoetermeer/Leiden zijn we dan wel weer bereikbaar, maar dat kan voor wat vertraging zorgen. U bent in ieder geval altijd van harte welkom!

Wat is een stoof nou eigenlijk?

17 mei 2017 -- Het Krantje, Ondernemer van de week, Door Inge Koot

“Voor ons staat De Stoof symbool voor thuiskomen,” zegt Mieke Tielemans. “Een stoof geeft warmte en met die naam willen wij comfort en een thuisgevoel uitstralen.” Een stoof is een houten kistje met gaten aan de bovenkant. In de stoof plaats je een aardewerk bakje met gloeiende kooltjes voor heerlijk warme voeten. “Zo hoort thuis te voelen, lekker warm.”

Na ruim 35 jaar krijgt meubelmakerij De Stoof een nieuwe uitstraling en een nieuw logo. “Maar de naam veranderen we niet. Die is bekend in de wijde omgeving. Kijk op onze Facebook pagina www.facebook.com/DeStoof/ en laat weten wat je van ons nieuwe logo vindt!”

Met deze nieuwe look en het logo willen Mieke en Frans Tielemans van meubelmakerij De Stoof aangeven vooruit te kijken. “Je ziet een nieuwe generatie ontstaan binnen ons bedrijf en dat is alleen maar goed.” Zoon Wouter is al ruim 10 jaar werkzaam in het bedrijf en is voornemens het bedrijf van zijn ouders voort te zetten. Wouter is meubelmaker maar is ook te vinden in de showroom voor advies en verkoop.

Voor mensen die oog hebben voor een goed meubelstuk, is De Stoof hét adres. En net als 35 jaar geleden geldt nog steeds, wat zij vandaag maken gaat morgen rechtstreeks naar de klant.  “Hier hebben wij een grote showroom van 500 vierkante meter en een werkplaats met moderne houtbewerking machines die andere meubelmakers in de regio niet hebben en waardoor wij met nog meer precisie kunnen werken. In de showroom laten we zien wat er allemaal mogelijk is om van je huis een thuis te maken, ook op het gebied van stoelen en bankstellen, al maken we die niet zelf.   Voor kantoren maken we met hout en mdf mooie  werkplekken. Hout geeft een behaaglijk gevoel niet alleen thuis maar dus ook op het werk, in de keuken, in de badkamer en ga zo maar door”.

Meubelmakerij de Stoof denkt mee, tekent en ontwerpt samen met de klant en biedt unieke oplossingen waardoor een idee wordt getransformeerd naar mooie unieke meubels.  Met een meubel van De Stoof heb je veel meer keuzemogelijkheid dan anders .“Het is echt vakwerk. Dus van ontwerp, productie en afwerken in de spuiterij, tot levering en plaatsing verzorgt De Stoof alles in eigen beheer”.

“Je zou misschien denken dat er door de komst van grote en goedkope meubelaanbieders voor ons geen werk meer zou zijn, maar niets is minder waar”, benadrukt Mieke. “Als ik zie wat wij maken en in welke kwaliteit, dat is echt uniek. Met een goed team in de meubelmakerij en in de showroom, zijn wij echt trots op ons bedrijf. Wij blijven doen waar we goed in zijn en hebben daarom heel veel tevreden klanten. Iedereen is welkom, ook om een kijkje te nemen in de meubelmakerij, want daar gebeurt het allemaal. Kunt u gelijk zien wat een stoof is”.

Bron: www.hetkrantje-online.nl/