Tel.: 070 320 1885. Geopend dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur. Feestdagen gesloten  Lees meer.

Tulpenhof Pijnacker, Tuindershof ZUID in Pijnacker. Vroondaal is inmiddels een begrip in Den Haag. Een chique woonwijk middenin natuurgebied Madestein en op steenworpafstand van Kijkduin. One MilkyWay
Top 10 woontrends

Hier presenteren we graag de tien belangrijkste trends op het gebied van meubels en interieur:

Nieuwbouw wooninrichting

Durft u te dromen? Meubelmakerij De Stoof is gespecialiseerd in het op maat maken en realiseren van uw droommeubels. Er wordt volop gebouwd in Den Haag en omgeving. We hebben veel nieuwe appartementen en huizen voorzien van wandkasten, keukens, inloopkasten, TV-/audiomeubelen, dressoirs, boekenkasten, en-suite kasten, sfeerhaarden en linnenkasten. Binnenkijken

De Stoof is leverancier van Bree's new world, hofstede raanhuis, harvink, mobitec, MIDJ
Leverancier van Bree's new world, hofstede raanhuis, harvink, mobitec, brinker en ztahl

Meubel maatwerk voor uw nieuwbouwwoning

Hier presenteren we graag de tien belangrijkste trends op het gebied van meubels en interieur:

De afgelopen maanden hebben we met veel trots een groot aantal meubels gemaakt, zowel als onderdeel van complete interieurs als in de vorm van op maat bestelde individuele meubelstukken. We hebben enkele belangrijke woontrends waargenomen. Deze trends zijn handig om te weten wanneer u overweegt om een meubel te laten maken volgens uw eigen ontwerp.

1. De moderne wandkast fungeert steeds vaker ook als roomdivider.

De moderne wandkast fungeert steeds vaker ook als roomdivider. Wat is er mooier dan uw eetruimte te kunnen scheiden van de zithoek met een kast in plaats van het bouwen van een muur? Op deze manier kunt u de indeling van uw woonruimte altijd nog aanpassen wanneer uw situatie verandert.

Het Lint en De Boomgaard op Landgoed Voorlei en Vlietzicht Leidschendam-Voorburg.
woningtrends voor een kledingkast in HeemAvenue.
woningtrends Wonen in Maestro Den Haag. De Nieuwe Tuin.
Het Lint en De Boomgaard op Landgoed Voorlei en Vlietzicht Leidschendam-Voorburg.

2. Haardmeubel tot boekenkast

Wandkasten dienen niet langer alleen als opbergruimte. Net als de woonruimtes waarin ze zich bevinden, zijn ze multifunctioneel. Een wandkast kan ook dienstdoen als tv-meubel, dressoir, boekenkast, vitrinekast en haardmeubel. Elektrische inbouwhaarden geven sfeer en zijn volledig uitstootvrij. Een bewuste keuze!

Woontrend in Veurse Horsten Leidschendam.
Vliethave in Voorschoten voor de perfecte wooninterieur.

3. Meubels worden vaker gemaakt van duurzame materialen

Meubels worden vaker gemaakt van duurzame materialen zoals massief hout. Met de juiste zorg en onderhoud kunnen massief houten meubelen jaren meegaan. Geen wegwerpartikelen of tijdelijke oplossingen meer, maar verantwoorde en prachtig afgewerkte meubels voor een betere toekomst.

Ook plaatmateriaal is niet meer weg te denken uit onze meubelmakerij. Vanuit het CBM (Meubelbond) doet Meubelmakerij De Stoof mee aan het Wood Loop project. Wood Loop zamelt houtrestanten in om deze te recyclen, waardoor 95.000 ton CO2-uitstoot wordt verminderd. Samen circulair!

Woodloop
Woontrend De Lier, lierkwartier, we maken uw droominterieur waar.

4. Een echte trend is de wand-tot-wand kast

Een echte trend is de wand-tot-wand kast, oftewel een inbouwmeubel op maat dat een integraal onderdeel van het huis vormt. Op deze manier wordt elke centimeter optimaal benut. De ruimte lijkt ook optisch groter.

   Bovenkasten, inbouwkasten of kasten op maat voor je nieuwbouwwoning
   Meubelmakerij De Stoof in Delft maakt de mooiste boekenkasten op maat van massief hout
   Verlichting als trend in een nieuwbouwwoning de Lier

   5. Verlichting als kunst

   Verlichting dient niet alleen een sfeervol en praktisch doel als lichtbron, maar is ook een kunstobject dat opvalt door vorm en materiaal. Het mag dan ook imposant en prominent aanwezig zijn. En niet alleen boven een tafel maar ook in een kaal hoekje of boven een laag dressoir.  De armaturen bestaan uit diverse lichtbronnen van verschillende afmetingen die een harmonieus geheel vormen. De afwerking in de kleur brons wordt steeds vaker verkozen boven traditioneel zwart.

   Tegenwoordig maken we vrijwel geen wandkasten meer zonder verlichting. Niet omdat het niet anders kan, maar omdat onze klanten er steevast om vragen. Het is logisch dat wanneer u uw pronkstukken wilt laten zien, verlichting eigenlijk niet mag ontbreken.

    Tables for grandiose dining in your new home Voorschoten
    Tafels met mooie verlichting voor een perfect interieur

    6. 'Tafelen' maakt een sterke comeback

    Grote eettafels voor gasten en knusse banken voor privégebruik zien we steeds meer. Thuis genieten van gezellige borrels en diners met vrienden of familie is belangrijk. De tafel is het hart van het huis. Comfortabele stoelen zorgen ervoor dat mensen met meer gemak en plezier langere tijd aan tafel blijven zitten. Tevens is elke tafel die wij maken uniek. Houtsoort, afwerking, kleur en onderstel, u kunt het zelf bepalen. Ook de salontafel voor die vaas met die enkele tak of het favoriete fotoboek mag niet ontbreken.

     T316NONO
     Eetbank van Harvink in combinatie met een op maat gemaakte tafel van Meubelmakerij De Stoof in Leide
     Tulpenhof Pijnacker, Tuindershof ZUID in Pijnacker. Vroondaal is inmiddels een begrip in Den Haag.
     Brinker tapijten een woontrend Floor Art is verkrijgbaar bij Meubelmakerij De Stoof in Den Haag

     7. Goed zitten en Floor Art!

     Mijn bank? Dat zit pas goed. Maar dat is voor iedereen anders. Wegkruipen in je favoriete fauteuil of op je geliefde bank is niet echt een trend maar is van alle tijden.  De keuze is enorm groot. Van minimalistisch tot juist het tegenovergestelde, van modern tot klassiek, van compact en bescheiden tot groot en aanwezig. Mooie en aaibare stoffen maken het gezellig en warm in huis. Bouclé, wol, fluweel of een geweven stof is er in veel kleuren en kwaliteiten. En durf te combineren! Een losse fauteuil bij een hoek- of loungebank of juist een apart zitje in de living met een kleiner stoeltje. Kies voor een neutrale kleur als basis en wissel de extra kussens met de seizoenen. Een zacht kleed aan je voeten maakt het plaatje compleet.  Een klein detail is al goed voor een andere sfeer.

     Vloerkleden spelen een cruciale rol bij het verbeteren van de akoestiek in huis, het verzachten van het interieur en het creëren van een knusse woonhoek. Echter, vloerkleden zijn niet meer gebonden aan traditionele vormen. Integendeel, met de Floor Art Series van Brinker speel je met vormen, kleuren en dessins en maak je de perfecte combinatie

      Zirkzee Wonen en Slapen in Leiden https://zirkzeewonen.business.site/
      De Stoof Echt Mooij Fotografie 1005

      8. Bouclé, een grove (wolachtige) stof

      Stof wordt steeds vaker verkozen boven leer als bekledingsmateriaal. Bouclé, een grove (wolachtige) stof met een aaibare textuur, blijft een trend. Ook aantrekkelijk zijn de zogenaamde Care & Clean stoffen van Keymer. Deze stoffen hebben door een innovatief productieproces een duurzame bescherming. De stoffen zijn goed schoon te houden en vlekken kunnen eenvoudig worden verwijderd.  Daarnaast blijft velours een populaire keuze. Ook zien we meer prints en kleurrijke stoffen terug op banken, fauteuils en eetkamerstoelen, een eyecatcher in uw interieur!

       Banken en Fauteuils bestelt u bij Meubelmakerij De Stoof
       Veloers bij Meubelmakerij de stoof een woontrend
       Bouclé, een grove (wolachtige) stof woontrend One MilkyWay Binckhorst. Villawijk Long Island 's-Gravenzande, het water is d
       Plaatmateriaal, onze partner bij maatwerk…

       9.  Kleur is steeds belangrijker

       Kleur is steeds belangrijker. Waar in het verleden de voorkeur uitging naar een veilige wit-tint, zien we nu steeds vaker kleur in het interieur. Rustige natuurtinten, een donkere kleur groen of juist een mooie kleur blauw of rood. Alles kan en wordt met elkaar gecombineerd zolang er maar rust en evenwicht is. Maak het eens anders met een andere kleur!

       Met de juiste machines maken we van decorspaanplaat de mooiste interieurs. Denk aan complete wanden, linnenkasten of keukens. Alle platen zijn uniek en de keuze is enorm. Houtdecors in fijne of grover
       TV audiomeubel op maat gemaakt van plaatmateriaal door Meubelmakerij De Stoof in Den Haag
       Luukse handgrepen van Dauby zijn gebruikt door Meubelmakerij De Stoof in deze Linnenkast in Wassenaar

       10. Greeploos blijft

       De trend van greeploos design blijft populair, hoewel klanten ook vaak kiezen voor een handgreeplijst als alternatief. Vergelijkbaar met de keuze bij verlichting, wordt bronzen afwerking steeds vaker verkozen boven zwart. Een aanwezige greep wordt eveneens als acceptabel beschouwd.

        De perfecte greep is voor de ene persoon geen greep en voor de ander juist de finishing touch! Van industrieel en modern, tot landelijk en klassiek. Van zwart staal tot sjiek brons, ens. Leiden
        woontrend Gaat u op de Akker wonen? Kom dan snel langs om uw interieur te laten verzorgen.

        Bij het maken van uw eigen wandkast, boekenkast, keukenkast, linnenkast of haardmeubel houden wij rekening met deze trends en zorgen we ervoor dat het eindresultaat perfect aansluit bij uw wensen en behoeften. Kom langs in onze showroom voor inspiratie en advies. Samen met u kunnen we een mooi ontwerp maken!

        Maak een vrijblijvend afspraak