Tel.: 070 320 1885. Geopend dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur.  Lees meer.

11 Meubelmakerij De Stoof slaapkamermeubels op maat Den Haag

Interieurbouw

Droom weg in een uitgebreide fotoreportage in de woning van een tevreden klant in Leidschendam. Dit interieur past als een jas en voldoet aan de nieuwste woontrends.  Laat u inspireren door de kleur van het eikenhout en een vitrinekast met stalen deuren voor het plaatsen van accessoires of een mooi servies. De wandkast is maatwerk voor de televisie en audio installatie.

Binnenkijken in een woning in Leidschendam

Dit interieur past als een jas en voldoet aan de nieuwste woontrends.  

De keuken, vervaardigd uit massief donker gebeitst eikenhout, vormt een harmonieus geheel met de keukenkasten, het kookeiland en de bar. Aan de tegenoverliggende zijde van de keuken hebben we twee ingebouwde buffetkasten geplaatst. Deze keuken maakt deel uit van een open woonruimte waarin we tevens een wandkast hebben geïntegreerd met dezelfde elegante afwerking.

Verwacht het misschien niet, maar eikenhout is ook uitstekend geschikt voor badkamermeubels. Bekijk de foto's om te zien hoe het badkamermeubel perfect past binnen dit strakke interieur.

In de slaapkamer hebben we een prachtige inloopkast in een L-vorm gemaakt. Aan de zijkant van de kast een functionele passpiegel die ook zorgt voor een ruimtelijk effect. Tevens fungeert deze kast als een sfeervolle roomdivider. Hier is gekozen voor warm notenhout. De latten-panelen maken het helemaal af. Wat een mooie combinatie!