Voor maatwerk komt u natuurlijk het liefst persoonlijk langs en dat mag weer, gelukkig! Dus tot ziens in onze showroom.
Wij zijn via de mail en telefonisch bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur.

Tel.: 070 320 1885, e-mail: info@destoof.nl, Stompwijkseweg 18c, 2266 GE  Leidschendam-Voorburg.

Coronamaatregelen

19 januari 2021

De uitbraak van het coronavirus in Nederland treft ons allemaal. Vooralsnog is er geen enkele medewerker van Meubelmakerij De Stoof besmet. Vanzelfsprekend houden wij alle corona-ontwikkelingen goed in de gaten en nemen wij verdere maatregelen als dat nodig is.

Net als veel andere organisaties nemen wij voorzorgsmaatregelen. De basis voor ons beleid is de informatie van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Om besmetting te voorkomen zal er een beroep worden gedaan op ieders flexibiliteit. Onze showroom is gesloten tot en met 8 februari 2021. Gelukkig blijft het mogelijk om thuis af te leveren, te monteren en op te meten. Bel of mail ons dus snel voor een afspraak!

Wij doen ons uiterste best om uw order op de juiste manier af te handelen. Wij willen u vragen om hierin mee te werken om ook de continuïteit van ons bedrijf veilig te stellen. Direct contact gaan wij uit de weg en wij vragen u vriendelijk onze medewerkers de ruimte te geven hun werk goed te doen.

Heeft u zelf symptomen of bent u besmet met het Coronavirus, wilt u ons dat dan laten weten? Uiteraard hopen wij dat de gevolgen voor ons allemaal beperkt zullen blijven.

Met vriendelijke groet,
Management Team, Meubelmakerij De Stoof