Tel.: 070 320 1885. Geopend dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur. Feestdagen gesloten  Lees meer.

Binnenkijken in een woning in Leidschendam-Voorburg

Leverancier van Bree's new world, hofstede raanhuis, harvink, mobitec, brinker en ztahl
De Stoof is leverancier van Bree's new world, hofstede raanhuis, harvink, mobitec, MIDJ

Van strakke keuken tot inbouwhaard

In de strakke keuken met kookeiland (van alle gemakken voorzien) komt het zwart gebeitste eiken terug in het tafelblad. Tegenover de keuken is dezelfde combinatie van strak plaatmateriaal en zwart eiken ook te zien in het TV-/audiomeubel met elektrische inbouwhaard, de E-Matrix van Faber. De kast strekt van wand tot wand en maakt de kamer optisch langer.

De wasmachine en droger zijn perfect op maat ingebouwd in een wandkast. In de slaapkamers functionele kledingkasten van muur tot muur en van vloer tot plafond met deuren en laden.  Gewoon bijzonder dus!

Van der Voort   werktekening 2

Het begin van een (droom)meubel

Vaak begint de wens voor een nieuw meubel met een verandering in de levenssituatie. Denk hierbij aan de aanschaf van een nieuw huis of een herinrichting die past bij een nieuwe levensfase. Onze klanten gaan dan op zoek naar nieuwe meubels en ontdekken ons vakmanschap. We krijgen regelmatig de vraag of het mogelijk is om online een afspraak te maken. Ervaring leert dat dit niet werkt. Wij hechten waarde aan persoonlijk contact en daarnaast is het fijn om voorbeelden, houtsoorten en kleuren te kunnen laten zien en voelen. Een klik met de klant vinden wij erg belangrijk en dit heeft een positief effect op het ontwerpproces.