Tel.: 070 320 1885. Geopend dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur. Lees meer.

Kamers en Suite van Meubelmakerij De Stoof in lphen a/d Rijn en Ridderkerk

Binnenkijken 

We krijgen steeds vaker de vraag om een geheel interieur op maat te maken. Daarom hebben we al die mooie werkvoorbeelden op een rijtje gezet, als inspiratie voor onze klanten maar ook omdat we er zelf stiekem heel trots op zijn. 

Woning in Leidschendam-Voorburg

In deze woning komt de combinatie van strak plaatmateriaal en matzwart eikenhout steeds terug, waardoor er een kloppend geheel en harmonie wordt gecreëerd. Zo volgt het wastafelblad de rondingen van de muur en is maatwerk absoluut essentieel.

In de strakke keuken met kookeiland (van alle gemakken voorzien) komt het zwart gebeitste eiken terug in het tafelblad. Tegenover de keuken is dezelfde combinatie van strak plaatmateriaal en zwart eiken ook te zien in het TV-/audiomeubel met elektrische inbouwhaard, de E-Matrix van Faber. De kast strekt van wand tot wand en maakt de kamer optisch langer.

De wasmachine en droger zijn perfect op maat ingebouwd in een wandkast. In de slaapkamers functionele kledingkasten van muur tot muur en van vloer tot plafond met deuren en laden.  Gewoon bijzonder dus!