Tel.: 070 320 1885. Geopend dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur. Met Koningsdag zijn wij gesloten!  Lees meer.

Binnenkijken in een huis in Zoetermeer met kamer en suite op maat gemaakt door Meubelmakerij De Stoof

Binnenkijken 

We krijgen steeds vaker de vraag om een geheel interieur op maat te maken. Daarom hebben we al die mooie werkvoorbeelden op een rijtje gezet, als inspiratie voor onze klanten maar ook omdat we er zelf stiekem heel trots op zijn. 

Leverancier van Bree's new world, hofstede raanhuis, harvink, mobitec, brinker en ztahl
De Stoof is leverancier van Bree's new world, hofstede raanhuis, harvink, mobitec, MIDJ

Binnenkijken in een woning in Zoetermeer

Prachtige kamer en suite maakt deze woning af

In het hart van deze woning schittert een uniek interieur, waar vakmanschap en stijl samenkomen. De op maat gemaakte kamer en suite zorgt voor een naadloze overgang tussen de ruimtes, terwijl het unieke karakter van elk afzonderlijk gebied behouden blijft. De centrale focus wordt ingenomen door een imposante wandkast van zwart eikenhout, met precisie vervaardigd door Meubelmakerij De Stoof in Zoetermeer. Deze kast straalt niet alleen elegantie uit, maar biedt ook praktische opbergruimte en een onmiskenbare ambiance aan de ruimte. Tegenover de wandkast pronkt een op maat gemaakte keuken, uitgevoerd in stralend wit, geaccentueerd door prachtige groene wandtegels. Deze keuken vormt het culinaire hart van de woning en weerspiegelt perfect het gevoel van verfijning en comfort dat het interieur belichaamt.

Van der Voort   werktekening 2

Het begin van een (droom)meubel

Vaak begint de wens voor een nieuw meubel met een verandering in de levenssituatie. Denk hierbij aan de aanschaf van een nieuw huis of een herinrichting die past bij een nieuwe levensfase. Onze klanten gaan dan op zoek naar nieuwe meubels en ontdekken ons vakmanschap. We krijgen regelmatig de vraag of het mogelijk is om online een afspraak te maken. Ervaring leert dat dit niet werkt. Wij hechten waarde aan persoonlijk contact en daarnaast is het fijn om voorbeelden, houtsoorten en kleuren te kunnen laten zien en voelen. Een klik met de klant vinden wij erg belangrijk en dit heeft een positief effect op het ontwerpproces.