Tel.: 070 320 1885. Geopend dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur. Wij zijn op vakantie vanaf 20 juli t/m 12 augustus. Lees meer.

Binnenkijken in een woning in Pijnacker met meubels op maat

Binnenkijken in een woning in Pijnacker

Leverancier van Bree's new world, hofstede raanhuis, harvink, mobitec, brinker en ztahl
De Stoof is leverancier van Bree's new world, hofstede raanhuis, harvink, mobitec, MIDJ

Binnenkijken in een woning in Pijnacker

Hier ziet u namelijk een echte trend in de keuze van materiaal en afwerking.

In het kantoor wordt massief eikenhout in de kleur Cornelis gecombineerd met strakke panelen van MDF in de kleur Farrow & Ball Mouse’s Back (no. 40).  In de woonkamer hangt een mooi eikenhouten dressoir gebeitst in een donkere kleur. Ook is het meubel voorzien van een paneel met speakerdoek. Voor deze klant hebben we ook een linnenkast gemaakt onder een dakkapel. Daarnaast staat een ladekast die ook gebruikt wordt als tv-meubel. Deze kast is ook gemaakt van MDF en in onze eigen spuiterij gespoten. Niet alleen het ontwerp maar ook het belang van voldoende opbergruimte komt aan bod.  Hier houden we rekening mee met het ontwerpen van onze meubels.

Met deze combinatie van inbouwmeubels wordt optimaal gebruik gemaakt van elke centimeter. Ontspannen werken of hobbyen aan een goed bureau is inmiddels onmisbaar geworden in elk interieur. Wonen, werken en ontspannen is door de keuze van kleur, materialen en afwerking een stijlvol geheel geworden.

Meubelmakerij De Stoof maakt meubels op maat en naar wens van onze klanten. Kom langs met uw eigen tekening of laat ons samen met u een ontwerp maken. Voor elk interieur is er wel een oplossing te bedenken waarbij u zich helemaal thuis voelt.

Van der Voort   werktekening 2

Het begin van een (droom)meubel

Vaak begint de wens voor een nieuw meubel met een verandering in de levenssituatie. Denk hierbij aan de aanschaf van een nieuw huis of een herinrichting die past bij een nieuwe levensfase. Onze klanten gaan dan op zoek naar nieuwe meubels en ontdekken ons vakmanschap. We krijgen regelmatig de vraag of het mogelijk is om een online afspraak te maken. Ervaring leert dat dit niet werkt. Wij hechten waarde aan persoonlijk contact en daarnaast is het fijn om voorbeelden, houtsoorten en kleuren te kunnen laten zien en voelen. Een klik met de klant vinden wij erg belangrijk en dit heeft een positief effect op het ontwerpproces.