Tel.: 070 320 1885. Geopend dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur. Feestdagen gesloten  Lees meer.

We zijn de trotse makers van dit interieur in Honselersdijk

Binnenkijken 

We krijgen steeds vaker de vraag om een geheel interieur op maat te maken. Daarom hebben we al die mooie werkvoorbeelden op een rijtje gezet, als inspiratie voor onze klanten maar ook omdat we er zelf stiekem heel trots op zijn. 

Leverancier van Bree's new world, hofstede raanhuis, harvink, mobitec, brinker en ztahl
De Stoof is leverancier van Bree's new world, hofstede raanhuis, harvink, mobitec, MIDJ

Binnenkijken in een woning in Honselersdijk

Bent u op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Lees dan verder en laat u inspireren.

U ziet een eettafel van massief eiken op een stalen poot, die speciaal is ontworpen door Meubelmakerij De Stoof. De stalen poten zijn afgewerkt met zwarte poedercoating. Een gezellige hoge stamtafel waar de familie en hun gasten graag aanschuiven met een barkruk of eetbank op bartafelhoogte.

In de keuken plaatsten we een massief eikenhouten plank in natuurlijk eiken.

De ingebouwde verlichting geeft een warm licht over de volle breedte van het keukenblok.

De kasten in de kamer passen in het landelijke interieur. Een combinatie met eiken en essen, gespoten in een lichte kleur.

In de slaapkamer is een wand-tot-wand linnenkast geplaatst van essen. Een prachtige maatwerk wand in kleur 28 van Farrow & Ball. De naam van de kleur is dead salmon, maar de kast is zeker niet ‘dead’!  In de nis een knus zitje dat uitnodigt tot ontspanning. De achterwand heeft een printje dat lijkt op leer, plaatwerk van Decolegno. Durft u ook eens voor een bijzondere kleur te kiezen? Wij adviseren u graag.

Van der Voort   werktekening 2

Het begin van een (droom)meubel

Vaak begint de wens voor een nieuw meubel met een verandering in de levenssituatie. Denk hierbij aan de aanschaf van een nieuw huis of een herinrichting die past bij een nieuwe levensfase. Onze klanten gaan dan op zoek naar nieuwe meubels en ontdekken ons vakmanschap. We krijgen regelmatig de vraag of het mogelijk is om online een afspraak te maken. Ervaring leert dat dit niet werkt. Wij hechten waarde aan persoonlijk contact en daarnaast is het fijn om voorbeelden, houtsoorten en kleuren te kunnen laten zien en voelen. Een klik met de klant vinden wij erg belangrijk en dit heeft een positief effect op het ontwerpproces.