Tel.: 070 320 1885. Geopend dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur. Feestdagen gesloten  Lees meer.

10 Deuren op maat gemaat door Meubelmakerij De Stoof in Leidschendam Voorburg

Binnenkijken 

We krijgen steeds vaker de vraag om een geheel interieur op maat te maken. Daarom hebben we al die mooie werkvoorbeelden op een rijtje gezet, als inspiratie voor onze klanten maar ook omdat we er zelf stiekem heel trots op zijn. 

Leverancier van Bree's new world, hofstede raanhuis, harvink, mobitec, brinker en ztahl
De Stoof is leverancier van Bree's new world, hofstede raanhuis, harvink, mobitec, MIDJ

Binnenkijken in een woning in Bergschenhoek

“Het geheel is meer dan de som van de delen” en dat gaat op voor dit mooie project. We geven graag een inkijkje in deze woning waar wij meerdere maatwerk meubelen hebben geplaatst. De strakke keuken van MDF is gespoten in een mooie rustige tint uit het kleurenpalet van Farrow & Ball. De keuken loopt door naar het eetgedeelte waar we een eetbank hebben geplaatst die eindigt met een ronding. Uiteraard is er ook gedacht aan wandkasten voor het plaatsen van boeken, het etaleren van een mooie accessoire en opbergruimte. Naast MDF hebben we ook eikenhout en plaatmateriaal van o.a. Decolegno gebruikt. De verschillende kleuren en materialen vormen samen een sfeervol geheel!

Van der Voort   werktekening 2

Het begin van een (droom)meubel

Vaak begint de wens voor een nieuw meubel met een verandering in de levenssituatie. Denk hierbij aan de aanschaf van een nieuw huis of een herinrichting die past bij een nieuwe levensfase. Onze klanten gaan dan op zoek naar nieuwe meubels en ontdekken ons vakmanschap. We krijgen regelmatig de vraag of het mogelijk is om online een afspraak te maken. Ervaring leert dat dit niet werkt. Wij hechten waarde aan persoonlijk contact en daarnaast is het fijn om voorbeelden, houtsoorten en kleuren te kunnen laten zien en voelen. Een klik met de klant vinden wij erg belangrijk en dit heeft een positief effect op het ontwerpproces.