Tel.: 070 320 1885. Geopend dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur. Lees meer.

Kamers en Suite van Meubelmakerij De Stoof in lphen a/d Rijn en Ridderkerk

Binnenkijken 

We krijgen steeds vaker de vraag om een geheel interieur op maat te maken. Daarom hebben we al die mooie werkvoorbeelden op een rijtje gezet, als inspiratie voor onze klanten maar ook omdat we er zelf stiekem heel trots op zijn. 

Een eigentijds interieur dat laat zien hoe mooi eikenhout gecombineerd kan worden met zwarte, witte en grijze tinten. 

Uw prachtige, handgemaakte meubel van Meubelmakerij De Stoof komt echt tot leven met de juiste verlichting.

 Denk bij het maken van een lichtplan voor uw interieur aan functioneel licht, basisverlichting en sfeer- verlichting. Kies bijvoorbeeld voor een hanglamp met een dimmer, waarmee u het licht aan kunt passen aan de activiteiten aan tafel. Tafel of salontafel laten maken? Wij maken massief houten tafels van bijvoorbeeld eikenhout. Van boomstamtafels tot salontafels; alle tafels worden in onze meubelfabriek vervaardigd in Leidschendam-Voorburg.

Banken en fauteuils op maat bestellen bij De Stoof?
Combineer een op maat gemaakte eettafel met een stoel of eetbank van een topmerk, zoals Harvink of Mobitec. Banken en fauteuils op maat bestellen bij De Stoof? Design meubels die u kunt bestellen bij ons zijn geselecteerd om jarenlang een plezierig gebruik te kunnen garanderen. Net als de keuze van materialen voor de romp, de kussens en de stoffering, is zitcomfort heel belangrijk. Wij adviseren u graag over de modellen van onze fabrikanten van designmeubelen (zoals Hofstede Raanhuis, Passe Partout of Baan).

Keukenkasten en keukentafels laten maken?
Wij combineren eiken-, kersen-, noten- of essenhout met bijvoorbeeld MDF of gemelamineerde platen. Met onze moderne machines zijn we in staat om kwalitatief hoogstaande meubels te leveren voor een betaalbare prijs.

Linnenkasten en inloopkasten laten maken?
Een op maat gemaakte inloopkast van ons is een investering in uw huis en in uw woongenot. Een inloopkast verhoogt namelijk de waarde van uw huis en het biedt ook nog eens heel veel bergruimte. Daarmee doet u zichzelf een enorm groot plezier, zowel nu als later. U kunt overigens de stijl van uw linnenkast afstemmen op de bouwstijl van uw huis.

Kijk ook op interieurbouw voor meer inspiratie.