Tel.: 070 320 1885. Geopend dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur. Feestdagen gesloten  Lees meer.

Een eigentijds interieur dat laat zien hoe mooi eikenhout gecombineerd kan worden met zwarte, witte en grijze tinten.

De Stoof is leverancier van Bree's new world, hofstede raanhuis, harvink, mobitec, MIDJ

Uw prachtige, handgemaakte meubel van Meubelmakerij De Stoof komt echt tot leven met de juiste verlichting.

 Denk bij het maken van een lichtplan voor uw interieur aan functioneel licht, basisverlichting en sfeer- verlichting. Kies bijvoorbeeld voor een hanglamp met een dimmer, waarmee u het licht aan kunt passen aan de activiteiten aan tafel. Tafel of salontafel laten maken? Wij maken massief houten tafels van bijvoorbeeld eikenhout. Van boomstamtafels tot salontafels; alle tafels worden in onze meubelfabriek vervaardigd in Leidschendam-Voorburg.

Banken en fauteuils op maat bestellen bij De Stoof?
Combineer een op maat gemaakte eettafel met een stoel of eetbank van een topmerk, zoals Harvink of Mobitec. Banken en fauteuils op maat bestellen bij De Stoof? Design meubels die u kunt bestellen bij ons zijn geselecteerd om jarenlang een plezierig gebruik te kunnen garanderen. Net als de keuze van materialen voor de romp, de kussens en de stoffering, is zitcomfort heel belangrijk. Wij adviseren u graag over de modellen van onze fabrikanten van designmeubelen (zoals Hofstede Raanhuis, Passe Partout of Baan).

Keukenkasten en keukentafels laten maken?
Wij combineren eiken-, kersen-, noten- of essenhout met bijvoorbeeld MDF of gemelamineerde platen. Met onze moderne machines zijn we in staat om kwalitatief hoogstaande meubels te leveren voor een betaalbare prijs.

Linnenkasten en inloopkasten laten maken?
Een op maat gemaakte inloopkast van ons is een investering in uw huis en in uw woongenot. Een inloopkast verhoogt namelijk de waarde van uw huis en het biedt ook nog eens heel veel bergruimte. Daarmee doet u zichzelf een enorm groot plezier, zowel nu als later. U kunt overigens de stijl van uw linnenkast afstemmen op de bouwstijl van uw huis.

Kijk ook op interieurbouw voor meer inspiratie.

Van der Voort   werktekening 2

Het begin van een (droom)meubel

Vaak begint de wens voor een nieuw meubel met een verandering in de levenssituatie. Denk hierbij aan de aanschaf van een nieuw huis of een herinrichting die past bij een nieuwe levensfase. Onze klanten gaan dan op zoek naar nieuwe meubels en ontdekken ons vakmanschap. We krijgen regelmatig de vraag of het mogelijk is om online een afspraak te maken. Ervaring leert dat dit niet werkt. Wij hechten waarde aan persoonlijk contact en daarnaast is het fijn om voorbeelden, houtsoorten en kleuren te kunnen laten zien en voelen. Een klik met de klant vinden wij erg belangrijk en dit heeft een positief effect op het ontwerpproces.