Tel.: 070 320 1885. Geopend dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur. Feestdagen gesloten  Lees meer.

Binnenkijken in een woning met inloopkast van massief eiken op maat gemaakt door meubelmakerij de stoof

Binnenkijken in een eigentijdse stadswoning

Leverancier van Bree's new world, hofstede raanhuis, harvink, mobitec, brinker en ztahl
De Stoof is leverancier van Bree's new world, hofstede raanhuis, harvink, mobitec, MIDJ

Deze woning hebben we voorzien van mooie en praktische meubelen.

Neem bijvoorbeeld de maatwerkkeuken in de kleuren wit en olijfgroen. De keuken is van alle gemakken voorzien. In de slaapkamer is een inloopkast van massief eikenhout gebouwd. Door deze kast zijn de ruimtes functioneel ingedeeld en dit zorgt voor veel rust. Door het hele huis hebben we diverse kasten en een werkplek gemaakt.  Ook onder de trap hebben we een handige kapstok gecreëerd in lichte tinten. Het tv-audiomeubel van wit plaatmateriaal sluit links en rechts aan op de haard. Samen vormen ze een mooi geheel.

Van der Voort   werktekening 2

Het begin van een (droom)meubel

Vaak begint de wens voor een nieuw meubel met een verandering in de levenssituatie. Denk hierbij aan de aanschaf van een nieuw huis of een herinrichting die past bij een nieuwe levensfase. Onze klanten gaan dan op zoek naar nieuwe meubels en ontdekken ons vakmanschap. We krijgen regelmatig de vraag of het mogelijk is om online een afspraak te maken. Ervaring leert dat dit niet werkt. Wij hechten waarde aan persoonlijk contact en daarnaast is het fijn om voorbeelden, houtsoorten en kleuren te kunnen laten zien en voelen. Een klik met de klant vinden wij erg belangrijk en dit heeft een positief effect op het ontwerpproces.