Tel.: 070 320 1885. Geopend dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur. Met Koningsdag zijn wij gesloten!  Lees meer.

De perfecte verlichting in huis met Meubelmakerij De Stoof

Verlichting en woonaccessoires

Uw prachtige, handgemaakte meubels van Meubelmakerij De Stoof komen echt tot leven met de juiste verlichting en woonaccessoires. Daarom hebben wij voor u de mooiste design lampen en woonaccessoires geselecteerd. Neem bijvoorbeeld de TORTONA 9520 van Dijkos, die met een lengte van 210 cm zeer geschikt is voor gebruik boven grote tafels. 

Nieuw in onze showroom

Wandkraft is een toonaangevende naam op het gebied van innovatieve en stijlvolle wanddecoraties. De collectie omvat een breed scala aan designs en materialen, variërend van moderne abstracte kunst tot natuurlijke houten panelen. Of u nu op zoek bent naar een opvallend stuk voor uw woonkamer, een rustgevend schilderij voor uw slaapkamer, of een creatieve oplossing voor een zakelijke ruimte, Wandkraft heeft voor ieder wat wils. Wandkraft nu verkrijgbaar bij Meubelmakerij De Stoof.

WandKraft bij Meubelmakerij De Stoof in Den Haag
Wandcraft in combinatie met een op maat gemaakte meubel van Meubelmakerij De Stoof in Leiden
De Stoof 281123 Alyssa van Heyst Photography 128
Wandcraft in combinatie met een op maat gemaakte meubel van Meubelmakerij De Stoof in Naaldwijk
Wandcraft in combinatie met een op maat gemaakte meubel van Meubelmakerij De Stoof in Zoetermeer
Wandcraft in combinatie met een op maat gemaakte meubel van Meubelmakerij De Stoof in Leidschendam

Neem een kijkje in onze showroom en laat u inspireren. 

Behalve op maat gemaakte meubelen leveren wij ook designmeubelen en prachtige accessoires. Denk hierbij aan lampen, vloerkleden, fauteuils en stoelen van topmerken als Harvink, Mobitec, Bree’s New World, MIDJ, Villa Collection Denmark, Passe Partout, Haans en Ztahl. Alles om uw interieur compleet te maken. Graag tot binnenkort. De koffie staat klaar!  

Van der Voort   werktekening 2

Het begin van een (droom)meubel

Vaak begint de wens voor een nieuw meubel met een verandering in de levenssituatie. Denk hierbij aan de aanschaf van een nieuw huis of een herinrichting die past bij een nieuwe levensfase. Onze klanten gaan dan op zoek naar nieuwe meubels en ontdekken ons vakmanschap. We krijgen regelmatig de vraag of het mogelijk is om online een afspraak te maken. Ervaring leert dat dit niet werkt. Wij hechten waarde aan persoonlijk contact en daarnaast is het fijn om voorbeelden, houtsoorten en kleuren te kunnen laten zien en voelen. Een klik met de klant vinden wij erg belangrijk en dit heeft een positief effect op het ontwerpproces.

Portfolio van verlichting en woonaccessoires