Tel.: 070 320 1885. Geopend dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur. Feestdagen gesloten  Lees meer.

Kamers en suite op maat gemaakt door Meubelmakerij De Stoof in Voorschoten en Rijswijk en Delft

Kamer en suite laten maken?

Bij op maat gemaakte ensuite-deuren komt maatwerk echt van pas en daarom is het belangrijk om ze door een ervaren en vakkundige meubelmaker/interieurbouwer als Meubelmakerij De Stoof te laten maken. 

Kamers en Suite van Meubelmakerij De Stoof in Den Haag
Kamers en Suite van Meubelmakerij De Stoof in lphen a/d Rijn en Ridderkerk
en suite deuren maken, schuifdeuren, suite deuren
Kamer en suite (scheidingsmuur tussen twee vertrekken met kasten en deur) op maat gemaakt De Stoof
Kamers en Suite van Meubelmakerij De Stoof in delft
kamer en suite met keuken op maat gemaakt door meubelmakerij de stoof filmpje

Zo gaan wij tewerk om een kamer en suite (met inbouwkeuken) op maat te maken...

Op maat gemaakte kamer en suite?

Van massief hout, duurzaam, en met liefde gemaakt.

De scheiding van twee vertrekken (oftewel kamer en suite) is pas geslaagd als alles klopt, goed op elkaar aansluit en geruisloos werkt. Kamers en suite zijn niet alleen mooi en praktisch, maar ook trendy.

 Met zo’n slimme en handige kamerindeling geeft u uw huis een klassieke of juist moderne en rijke uitstraling waardoor de ruimte ook groter oogt. In combinatie met glas in lood kunt u optimaal profiteren van de lichtinval in alle vertrekken en u kunt meer opbergruimte creëren met bijpassende wandkasten. Een kamer en suite laten maken (of vervangen)? Dat is geen weggegooid geld, want huizen met een kamer en suite worden vaak voor een betere prijs verkocht.

Geen kamer en suite maar wel twee ruimtes scheiden? Dat kan met een een kast als scheidingswand (zie D252).

Wij leveren in o.a. in Den Haag, Statenkwartier, Wassenaar, Voorschoten, Nootdorp-Pijnakker, Leidschendam-Voorburg, Leiden, Leiderdorp, Delft, Rijswijk, Haarlem, Amsterdam, en heel Nederland. 

Van der Voort   werktekening 2

Het begin van een (droom)meubel

Vaak begint de wens voor een nieuw meubel met een verandering in de levenssituatie. Denk hierbij aan de aanschaf van een nieuw huis of een herinrichting die past bij een nieuwe levensfase. Onze klanten gaan dan op zoek naar nieuwe meubels en ontdekken ons vakmanschap. We krijgen regelmatig de vraag of het mogelijk is om online een afspraak te maken. Ervaring leert dat dit niet werkt. Wij hechten waarde aan persoonlijk contact en daarnaast is het fijn om voorbeelden, houtsoorten en kleuren te kunnen laten zien en voelen. Een klik met de klant vinden wij erg belangrijk en dit heeft een positief effect op het ontwerpproces.

Portfolio van kamers en suite