Tel.: 070 320 1885, Stompwijkseweg 18c, 2266 GE  Leidschendam-Voorburg. Lees meer.
Open maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur. Lees meer. 

Kamer en suite laten maken?

Bij op maat gemaakte ensuite-deuren (met of zonder wandkasten) komt maatwerk echt van pas en daarom is het belangrijk om ze door een ervaren en vakkundige meubelmaker/interieurbouwer als Meubelmakerij De Stoof te laten maken. 

kamer en suite, dressoir, wandkast, interieurbouw, op maat gemaakt, meubelfabriek

Zo gaan we tewerk om een kamer en suite met wandkast te maken...

Op maat gemaakte kamer en suite?

Van massief hout, duurzaam, en met liefde gemaakt.

De scheiding van twee vertrekken (oftewel kamer en suite) is pas geslaagd als alles klopt, goed op elkaar aansluit en geruisloos werkt. Kamers en suite zijn niet alleen mooi en praktisch, maar ook trendy.

 Met zo’n slimme en handige kamerindeling geeft u uw huis een klassieke of juist moderne en rijke uitstraling waardoor de ruimte ook groter oogt. In combinatie met glas in lood kunt u optimaal profiteren van de lichtinval in alle vertrekken en u kunt meer opbergruimte creëren met bijpassende wandkasten. Een kamer en suite laten maken (of vervangen)? Dat is geen weggegooid geld, want huizen met een kamer en suite worden vaak voor een betere prijs verkocht.

Wij leveren in o.a. in Den Haag, Statenkwartier, Wassenaar, Voorschoten, Nootdorp-Pijnakker, Leidschendam-Voorburg, Leiden, Leiderdorp, Delft, Rijswijk, Haarlem, Amsterdam, en heel Nederland. 

Portfolio van kamers en suite

Offerte nodig? Kom dan eerst langs in onze showroom en laat u inspireren. We nemen alle tijd om uw vragen te beantwoorden en stoppen al onze passie in uw droommeubel.