Wilt u er zeker van zijn dat we echt de tijd voor u hebben? Bel of mail dan even voor een afspraak. 
Wij zijn bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur. Lees meer.
Tel.: 070 320 1885, e-mail: info@destoof.nl, Stompwijkseweg 18c, 2266 GE  Leidschendam-Voorburg. Contact.

Meubelmakerij De Stoof maakt de mooiste wandkastcombinaties met elektrische inbouwhaard op maat. Haarmeubels van massief eikenhout bijvoorbeeld.

Haardmeubel laten maken?

Meubelmakerij De Stoof maakt de mooiste wandkastcombinaties met elektrische inbouwhaard op maat. Gaat u voor sfeer in huis of op de zaak, kies dan voor een duurzame oplossing van een topmerk. Faber levert zijn sfeerhaarden rechtstreeks aan ons. Wij bouwen de sfeerhaard vervolgens in een dressoir, boekenkast of TV/audiomeubel. Volledig naar uw wens.

elektrische haard elektrische kachel sfeerhaard elektrische sfeerhaard
Meubelmakerij De Stoof maakt de mooiste wandmeubel met elektrische inbouwhaard naar wens.
Dimplex Vivente 75 Front De Vivente modellen zijn de nieuwste elektrische haarden van Dimplex met Revillusion technologie. Deze nieuwste elektrische haarden zijn bijna niet meer van de echte houthaard
op maat gemaakt door meubelmakerij de stoof een elektrische inbouwhaard gebouwd in een wandmeubel

Meubelmakerij De Stoof is leverancier van Faber inbouwhaarden. Deze duurzame haard geeft een prachtig driedimensionaal vuurbeeld, elektrisch, duurzaam en zelfs optioneel met verwarming. Overal mogelijk waar een gas- of houthaard onmogelijk is!

Dimplex Vivente 75 Front
De Vivente modellen zijn de nieuwste elektrische haarden van Dimplex met Revillusion technologie. Deze nieuwste elektrische haarden zijn bijna niet meer van de echte houthaarden onderscheiden door het verbeterde vlameffect over de realistisch gloeiende houtblokken. De Vivente modellen bieden de mogelijkheid om een keuze te maken uit vier verschillende achterpanelen, die het beste bij uw interieur past. Ook is er keuze uit verschillende omgevingslichtkleuren. De haard is verkrijgbaar in 3 maten (Vivente 75, 100 en 150) en in een front-, 2- of 3-zijdige layout.

Portfolio wandkast met elektrische inbouwhaard