Tel.: 070 320 1885. Geopend dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur. Gesloten tijdens de feestdagen.  Lees meer.

wandkast met inbouwhaard in Den Haag door Meubelmakerij De Stoof

Haardmeubel laten maken?

We maken de mooiste wandkastcombinaties met elektrische inbouwhaard op maat. Gaat u voor sfeer in huis of op de zaak, kies dan voor een duurzame oplossing van een topmerk. Wij bouwen uw sfeerhaard in een dressoir, boekenkast of TV/audiomeubel. Volledig naar uw wens.

Dimplex Vivente 75 Front De Vivente modellen zijn de nieuwste elektrische haarden van Dimplex met Revillusion technologie. Deze nieuwste elektrische haarden zijn bijna niet meer van de echte houthaard
Een TV-/audiomeubel in combinatie met een elektrische inbouwhaard is super handig en wel zo duurzaam
elektrische inbouwhaarden i in combinatie met een wandmeubeln een wandmeubel gebouwd naar wens.

Meubelmakerij De Stoof is leverancier van Faber inbouwhaarden. Deze duurzame haard geeft een prachtig driedimensionaal vuurbeeld, elektrisch, duurzaam en zelfs optioneel met verwarming. Overal mogelijk waar een gas- of houthaard onmogelijk is!

Dimplex Vivente 75 Front
De Vivente modellen zijn de nieuwste elektrische haarden van Dimplex met Revillusion technologie. Deze nieuwste elektrische haarden zijn bijna niet meer van de echte houthaarden onderscheiden door het verbeterde vlameffect over de realistisch gloeiende houtblokken. De Vivente modellen bieden de mogelijkheid om een keuze te maken uit vier verschillende achterpanelen, die het beste bij uw interieur past. Ook is er keuze uit verschillende omgevingslichtkleuren. De haard is verkrijgbaar in 3 maten (Vivente 75, 100 en 150) en in een front-, 2- of 3-zijdige layout. 

TV audiomeubel met inbouwhaard, duurzaam en op maat gemaakt door De Stoof. We deliver in The Hague, Wassenaar and Zoetermeer

In onze showroom, inbouwhaard Juneau XL van Glen Dimplex.

Portfolio wandkast met elektrische inbouwhaard / TV haardmeubels