Wilt u er zeker van zijn dat we echt de tijd voor u hebben? Bel of mail dan even voor een afspraak. 
Wij zijn bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur. Lees meer.
Tel.: 070 320 1885, e-mail: info@destoof.nl, Stompwijkseweg 18c, 2266 GE  Leidschendam-Voorburg. Contact.

In onze meubelfabriek maken wij verschillende soorten meubels van salontafels en buffetkasten tot inbouwmeubels, zoals (eikenhouten) keukens, kamers en suite en inbouweethoeken. Onze handgemaakte meub

Banken en fauteuils op maat bestellen bij De Stoof?

Design meubels die u kunt bestellen bij Meubelmakerij De Stoof zijn geselecteerd om jarenlang een plezierig gebruik te kunnen garanderen. Net als de keuze van materialen voor de romp, de kussens en de stoffering, is zitcomfort heel belangrijk. Wij adviseren u graag over de modellen van onze fabrikanten van designmeubelen (zoals Hofstede Raanhuis, Mobitec, Harvink, Passe Partout of Baan). 

Nieuw in onze showroom

Fauteuils Blazoen en zitbank Forum van topmerk Harvink

Ook deze nieuwe modellen hebben het kenmerkende metalen frame van Harvink en staan op metalen poten, waardoor optimaal licht wordt doorgelaten in een vertrek. Helemaal van deze tijd en een geweldige fauteuils om voor thuis te komen. Kom gerust naar onze showroom en ervaar zelf het zitcomfort van deze topstukken.

Bank Basso van Hofstede Raanhuis

Deze stijlvolle en veelzijdige bank Basso van Hofstede Raanhuis staat ook bij Meubelmakerij De Stoof in de showroom. Kom langs en ontdek alle mogelijkheden om de bank helemaal naar wens aan te passen voor uw interieur. Prachtig in combinatie met een op maat gemaakte salontafel, ook van De Stoof natuurlijk…

Tips van Purdy:

Creëer in één oogopslag veel meer ruimte:

Meubelmakerij De Stoof maakt de mooiste massief houten kasten en tafels naar wens. Kom snel langs om uw interieur compleet te maken met onze bijpassende tapijten. Met een mooi groot tapijt van een topmerk als Brinker creëert u in één oogopslag veel meer ruimte in uw woonkamer.

Maak een lichtplan voor uw interieur

Uw prachtige, handgemaakte meubel van Meubelmakerij De Stoof komt echt tot leven met de juiste verlichting. Denk bij het maken van een lichtplan voor uw interieur aan functioneel licht, basisverlichting en sfeer- verlichting. Kies bijvoorbeeld voor een hanglamp met een dimmer, waarmee u het licht aan kunt passen aan de activiteiten aan tafel.