Wilt u er zeker van zijn dat we echt de tijd voor u hebben? Bel of mail dan even voor een afspraak. 
Bereikbaar dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur. 
Tel.: 070 320 1885, e-mail: info@destoof.nl, Stompwijkseweg 18c, 2266 GE  Leidschendam-Voorburg.

Meubelmakerij De Stoof is leverancier van merken als Harvink Mobitec en Passe Partout

Banken en fauteuils op maat bestellen bij De Stoof?

Meubels die u kunt bestellen bij ons zijn geselecteerd om jarenlang een plezierig gebruik te kunnen garanderen. Net als de keuze van materialen voor de romp, de kussens en de stoffering, is zitcomfort heel belangrijk. Wij adviseren u graag over de modellen van onze fabrikanten van designmeubelen (zoals Hofstede Raanhuis, Mobitec, Harvink, of Passe Partout). 

Nieuw in onze showroom

Titus fauteuil, oftewel ‘lounge chair’  

Het merk Vincent Sheppard staat bekend om zijn accenten met gevlochten rotan. Zo ook deze fauteuil met een diepe comfortabele zit en een rug van gevlochten rotan. Dit geeft uw interieur een informele luchtige sfeer. In onze showroom kunt u nu een uitvoering met zwart eiken frame of natuurlijk eiken frame bewonderen.

Meer lezen
Meubelmakerij De Stoof in leverancier van Vincent Sheppard 1
Meer lezen
Titus fauteuil lounge chair Vincent Sheppard Meubelmakerij De Stoof in Den Haag (1)

Fauteuil Ruby van Bree’s New World
(met bijpassende hocker).

Van fauteuil Ruby word je vrolijk. Zijn aanblik tovert een glimlach op je gezicht. Het zitcomfort laat ook niets te wensen over, want dankzij de organisch gevormde kuip blijf je genieten van deze prachtige fauteuil. Doordat de kuip subtiel draait op een mat verchroomde of zwart geëpoxeerde, vierteens draaivoet, is deze fauteuil ook heel praktisch in een interieur waar volop geleefd wordt. 

meubelmakerij de stoof levert fauteuil Ruby van Bree's new world op maat in Leidschendam-Voorburg

Zitbank Zico van Passe Partout

Het Belgische designmeubelmerk Passe Partout is bekend vanwege zijn topkwaliteit en zitcomfort. Bank Zico is daar geen uitzondering op en met zijn strakke en moderne look nodigt deze bank uit tot een avondje heerlijk loungen. Zoals bij alle producten van Passe Partout is ook deze bank beschikbaar in vele varianten, zowel qua stof, kleur en afmetingen, zodat er altijd wel een uitvoering is die in uw interieur past. Meubelmakerij De Stoof adviseert u daar graag bij.

Bank Zico PassePartout in de shorwoom van Meubelmakerij De Stoof In Delft

Fauteuils Blazoen en zitbank Forum van topmerk Harvink

Ook deze nieuwe modellen hebben het kenmerkende metalen frame van Harvink en staan op metalen poten, waardoor optimaal licht wordt doorgelaten in een vertrek. Helemaal van deze tijd en een geweldige fauteuils om voor thuis te komen. Kom gerust naar onze showroom en ervaar zelf het zitcomfort van deze topstukken.

Bank Basso van Hofstede Raanhuis

Deze stijlvolle en veelzijdige bank Basso van Hofstede Raanhuis staat ook bij Meubelmakerij De Stoof in de showroom. Kom langs en ontdek alle mogelijkheden om de bank helemaal naar wens aan te passen voor uw interieur. Prachtig in combinatie met een op maat gemaakte salontafel, ook van De Stoof natuurlijk…