Tel.: (070) 3201885, Stompwijkseweg 18c, 2266 GE  Leidschendam-Voorburg
Open maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur. Lees meer

Met liefde gemaakt

Interieurs zijn nu eenmaal trend gevoelig en dat weet Wouter en Mieke Tielemans van Meubelmakerij De Stoof als geen ander. In de loop van 35 jaar in dit vakgebied zien zij hoe de overvolle woonkamer, slaapkamer of keuken steeds strakker worden ingericht. “Of dit in de jaren 30 stijl is of juist heel modern, één ding staat vast, onze klanten gaan steeds slimmer om met de ruimte die zij in huis hebben.” Dat betekent dus steeds vaker een inbouwmeubel. 

Een kamer en suite, inloop-of wandkast laten maken?

Meubels die op maat zijn gemaakt, zoals een wand-of inloopkast, geven niet alleen meer opbergruimte maar zijn ook duurzaam en geven veel leef plezier. Dat is geen weggegooid geld, want huizen met duurzame inbouwmeubels worden vaak voor een hogere prijs verkocht.

Helemaal terug van weg geweest zijn kamers en suite.

Met zo’n slimme en handige kamerindeling krijgt een huis een klassieke of juist moderne en rijke uitstraling waardoor de ruimte groter oogt. In combinatie met glas in lood profiteert men van de lichtinval in alle vertrekken en is er meer opbergruimte gecreëerd met bijpassende wandkasten.

Droommeubel

De klanten van Meubelmakerij De Stoof hebben volgens Wouter vaak al een eigen idee van hun droommeubel als zij de showroom binnenlopen (soms met schets en al). Of dat nu een boomstamtafel,  TV/audio meubel, dressoir, of badkamermeubel is, deze wordt vakkundig en handgemaakt, in onze werkplaats met ultramoderne machines.  

Haarfijn werken

“Doordat wij (als enige meubelmaker in Haaglanden) geïnvesteerd hebben in deze dure machines kunnen wij haarfijn werken” zegt Wouter Tielemans. De meubels van Meubelmakerij De Stoof zijn met liefde gemaakt en niet voor niets is De Stoof een begrip in heel Haaglanden.

Wat is een stoof?

Maar wat is een stoof nou eigenlijk? “Een stoof is een houten kistje met gaten aan de bovenkant. In de stoof plaats je een aardewerk bakje met gloeiende kooltjes voor heerlijk warme voeten. Voor ons staat De Stoof symbool voor thuiskomen,” zegt Mieke Tielemans. “Een stoof geeft warmte en met die naam willen wij comfort en een thuisgevoel uitstralen.”

Leverancier van topmerken

 Naast zelfgemaakte meubels verkoop Meubelmakerij De Stoof bijpassende banken en stoelen van topmerken als o.a. Harvink, Hofstede, Mobitec en Passe Partout. “Wij geven graag deskundig advies over inrichting zoals verlichting, tapijten en accessoires,” vertelt Mieke.